Prijava u profil

KRISTINA RADOVANOVIĆ PR AGENCIJA ZA UREĐENJE I ODRŽAVANJE OKOLINE GARDEN BGD BEOGRAD (VOŽDOVAC)

KRISTINA RADOVANOVIĆ PR AGENCIJA ZA UREĐENJE I ODRŽAVANJE OKOLINE GARDEN BGD BEOGRAD (VOŽDOVAC), BEOGRAD

Usluge uređenja i održavanja okoline, Hortiklutura, Uređenje dvorišta, Uređenje parkova i javnih površina, Ozeljenjavanje,

Beograd , i po ostatku Srbije

Kristina Radovanović
predstavnik preduzeća

Bulevar jna-rakovica (selo) 1/b, 11010 Beograd
Tel: +381 60...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2014

Preduzeće GARDEN BGD iz Beograda aktivno je na tržištu od 2014. godine i uspešno se bavi poslovima iz oblasti hortikulture. Ukoliko vam je potrebno iskopavanje, postavljanje zemljišta za travnjake i bašte, sadnja i nabavka sadnica, cveća, biljaka i ukrasnog rastinja, nabavka i postavljanje baštenskog mobilijara, uređenje dvorišta, parkova, javnih površina, kao i drugi poslovi vezani za hortikulturu, i smo pravi izbor za vas. Naš posvećen i kreativan tim može da realizuje svaku vašu želju. Poslujemo u skladu sa principima kvaliteta pružanja usluga i profesionalnosti poslovanja. Poverene projekte završavamo u predviđenim rokovima. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritoriji čitave Srbije. Uverite se u sve navedeno i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Hortikultura, bašta, dvorište

Beograd , Beograd

Gde i šta radimo
HORTIKULTURA, BAŠTA, DVORIŠTE
Obrezivanje drveća, piljenje drveta, sadnja grmova, sađenje vrta.

Ponuda
UREĐENJE DVORIŠTA
Košnja zemljišta, šišanje žive ograde, uklanjanje mahovine, polaganje nove trave.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Bulevar jna-rakovica (selo) 1/b, 11010 Beograd
Ocene stranaka
8.5/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati KRISTINA RADOVANOVIĆ PR AGENCIJA ZA UREĐENJE I ODRŽAVANJE OKOLINE GARDEN BGD BEOGRAD (VOŽDOVAC)?


8.5
odlična ocena preduzeća
6
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Usluge uređenja i održavanja okoline, Hortiklutura, Uređenje dvorišta, Uređenje parkova i javnih površina, Ozeljenjavanje,:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju