Prijava u profil
KOVAČ MONT DOO STARI BANOVCI

KOVAČ MONT DOO STARI BANOVCI,

Čelične konstrukcije, nadstrešnice, čelična rolo vrata i rešetke, proizvodi on inoxa, kovano gvožđe, protivpožarna vrata i sigurnosna vrata

Bačka Topola, Subotica, i po ostatku Srbije

Saša Kovačević
predstavnik preduzeća

Ive andrića 49, 22305, Stari Banovci
Tel: +381 22...

Veličina ekipe: 26
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2003

Preduzeće Kovač Mont DOO iz Starih Banovaca aktivno je na tržištu još od 2003. godine i uspešno se bavi preradom čelika u građevinarstvu, odnosno proizvodnjom i montažom proizvoda od čelika i metala. U našoj ponudi možete pronaći čelične konstrukcije za hale i objekte, čelične nadstrešnice, kovane i metalne kapije, inox gelendere, inox nadstrešnice, protivpožarna vrata, sigurnosna vrata, čelična rolo vrata i rešetke. Posedujemo neophodnu opremu za bušenje, sečenje, oblikovanje, zavarivanje i zaštitu čeličnih cevi, profila i limova. Posedujemo i odgovarajuću opremu za montažu i usluge prevoza materijala, odnosno kamione sa kranom, hidraulične korpe i platforme za rad na visini. Naš tim se sastoji od 60 zaposlenih stručnjaka iz različitih oblasti od inženjera, bravara, farbara pa do montera i drugih kvalifikovanih radnika koji mogu bez problema da realizuju kako srednje tako i velike projekte. Tradicija, stručnost, preciznost i profesionalnost ukratko opisuju naš način poslovanja. Nalazimo se u Starim Banovcima i poslujemo na teritoriji cele Srbije. Uverite se u kvalitet naših proizvoda tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Gde i šta radimo
BRAVARIJA, BRAVARSKE USLUGE
KOVANO GVOŽĐE, KOVANE OGRADE
METALNE KONSTRUKCIJE
METALNE NASTREŠNICE
METALNE OGRADE
PROHROMSKE NASTREŠNICE
PROHROMSKE OGRADE
PROHROMSKE STEPENICE
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Topola, Subotica, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Severno-bački i u okolini izvodimo:

Ive andrića 49, 22305, Stari Banovci
Zašto izabrati KOVAČ MONT DOO STARI BANOVCI?


10
odlična ocena preduzeća
17
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Čelične konstrukcije, nadstrešnice, čelična rolo vrata i rešetke, proizvodi on inoxa, kovano gvožđe, protivpožarna vrata i sigurnosna vrata :

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju