Prijava u profil

KOPEREC DOO TEMERIN

KOPEREC DOO TEMERIN, TEMERIN

Fasade, krečenje, farbanje, gletovanje zidova, molerski radovi, gipsarski radovi, završni radovi u građevinarstvu

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Izabela Pete-Šetalo
predstavnik preduzeća

Moše pijade 3, 21235 Temerin
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 6
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 1996

Preduzeće Koperec DOO iz Temerina aktivno je na tržištu još od daleke 1996. godine i od tada do danas uspešno se bavi molersko fasadreskim radovima, odnosno završnim radovima u graževinarstvu. Ukoliko vam je potrebno krečenje, farbanje, gipsarski radovi, spušteni plafoni, dekorativni elementi od gipsa, postavljanje i uređenje fasada, mi smo pravi izbor za vas. Poslujemo pedantno, precizno i tačno, u skladu sa rokovima naših klijenata. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata, i smatramo da je najbolji vid reklame zadovoljan klijent. Naš tim ima kapacitete da realizuje projekte i poslove različitih obima. Nalazimo se u Temerinu, nadomak Novog Sada i poslujemo na teritoriji Vojvodine i grada Beograda. Uverite se u kvalitet naših usluga i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Fasade

Temerin, Južno-bački

Gde i šta radimo
FASADE
Fasada na novogradnji, premaz stare fasade emulzijom, uklanjanje žbuke fasade, objekti obloženi sa završnim slojem fasade, kulirplast za sokl, lijepljenje stiropora, silikonska završna žbuka, 15 cm fasade, fasada sitrodur, dobra fasada sa izolacijom, izvođači za fasaderstvo.

Ponuda
GIPSARSKI RADOVI
Suha montaža, polaganje knaufa, armstrong strop, gipsna pregradne stijene, sanacija zida sa knaufom, oblaganje visokog potkrovlja gips pločama, kutija nadstrešnice od knaufa.

Ponuda
KREČENJE, MOLER
Izravnavanje i izbjeljivanje kuće, izbjeljivanje stana, bojanje stropa, dvojno kitanje i brušenje zida i dvojno bojanje zida, višebojno bojanje fasade, farbanje nadstrešnice, bojanje vratiju.

Ponuda
SUVI ESTRIH
Suhi pod, tlak od ploča, podna gips ploča sa izolacijom.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Temerin , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Moše pijade 3, 21235 Temerin
Zašto izabrati KOPEREC DOO TEMERIN?


9.6
odlična ocena preduzeća
24
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Fasade, krečenje, farbanje, gletovanje zidova, molerski radovi, gipsarski radovi, završni radovi u građevinarstvu:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju