Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš IGOR STOJKOVIĆ PR STOLARSKA RADIONICA VUK 2016 VRNJAČKA BANJA

broj telefona

Šta vam je potrebno?


IGOR STOJKOVIĆ PR STOLARSKA RADIONICA VUK 2016 VRNJAČKA BANJA

IGOR STOJKOVIĆ PR STOLARSKA RADIONICA VUK 2016 VRNJAČKA BANJA,

Nameštaj po meri, kuhinje, komode, plakari, ormari, police, spavaće sobe, dnevne sobe, drvene stepenice, ograde nameštaj od drveta

i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Igor Stojković
predstavnik preduzeća

Ruđinci 155
Tel: +381 63 ...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2017

Stolarska radionica Vuk 2016 iz Vrnjačke Banje aktivna je na tržištu od 2017. godine i uspešno se bavi izradom i montažom nameštaja po meri, drvenih stepenica i ograda, kao i drgih elemenata od drveta i pločastih materijala. U našem širokom asortimanu možete pronaći drvene stepenice i podne obloge, nameštaj od pločastih materijala ili od drveta, kuhinje, spavaće, dnevne i dečije sobe, trpezarije, kupatilski nameštaj, sobna vrata, ulazna vrata. Ukoliko su vam potrebne stolice, stolovi, ormari, police, plakari, komode - sve to možete pronaći kod nas. Nameštaj izrađujemo po merama i željama kupaca, od materijala i dezena koji oni odaberu. U svom poslovanju smo tačni, precizni i uvek se trudimo da zadovoljimo sve zahteve naših klijenata. Sav nameštaj izrađujemo precizno i kvalitetno, u zadatim rokovima naših klijenata. Nalazimo se u Vrnjačkoj Banji i poslujemo na teritoriji račke regije Banata, ali i šire, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kvalitet našeg nameštaja tako što ćete nas kontaktirati. Za sva pitanja i informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gde i šta radimo
DRVENA ULAZNA VRATA
SOBNA VRATA
Unutarnja vrata od furnira, staklena unutarnja vrata, plastična unutarnja vrata, skrivene šarke vrata, klizna vrata bez okvira, ugodna moderna vrata, prirodna unutarnja vrata, masivna unutarnja vrata, ponuđač za ulazna vrata.

Ponuda
BAŠTENSKI NAMEŠTAJ, SPOLJAŠNJI NAMEŠTAJ
DEČIJE SOBE
DNEVNE SOBE
DRVENE OGRADE
DRVENE STEPENICE
KUHINJE
MONTAŽA NAMEŠTAJA
NAMEŠTAJ PO MERI
SPAVAĆE SOBE
STOLAR
UGRADNI PLAKARI
DRVENE TERASE
Polaganje drvene terase, odporno drvo za terase, terase iz tikovog drveta, drvene terase cumaru, kvalitetno drvo, drvena terasa iz drveta massaranduba, terasa iz sibirskog ariša.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Raški, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta

Ruđinci 155
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati IGOR STOJKOVIĆ PR STOLARSKA RADIONICA VUK 2016 VRNJAČKA BANJA?


9.2
odlična ocena preduzeća
Gde i šta radimo

Nameštaj po meri, kuhinje, komode, plakari, ormari, police, spavaće sobe, dnevne sobe, drvene stepenice, ograde nameštaj od drveta:

Raški, Zlatiborski,