Prijava u profil
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Igor Georgiev
  predstavnik preduzeća

  Beograd, Beograd
  Tel: 0611333...

  Veličina ekipe: 1
  Projekti: manji
  Osnivanje: 2020

  PLUS 381 ARCHITECTS, Beograd

  arhitektura, arhitektonsko savetovanje, projektovanje, dizajn enterijera

  i po ostatku Srbije

  Naše usluge se sastoje od -Projektovanje stambenih i poslovnih objekata kao i objekata iz oblasti ugostiteljstva. - Dizajn enetrijera - Izrade tehničke dokumentacije za sve faze od Idejnog projekta do Projekta za izvođenje. - 3D modelovanje i izrada arhitektonskih vizuelizacija -Procurment

  Plus 381 Architects je arhitektonski biro koji radi na teritoriji cele Srbiji ali i u inostranstvu inostranstvu (Švedska, Danska, Češka Republika i Azerbejdžan.

  Naše aktivnosti uključuju projektovanje, razradu projekata, dizajn enterijera, konsultantske usluge u svim fazama projektovanja. Od samog početka do izrade celokupnetehničke dokumentacije kao i nadzor tokom izgradnje. U saradnji sa našim partnerima je izveli smo više stambenih objekata, restorana i hotelskih objekata koji se krase karakterističnim dizajnom i posebnom atmosfera koja održava duh njihovih investitora.

  Ono što nas izdvaja jeste puna posvećenost našim investitorima kao i otvorena i transparentna komunikaciju tokom svih faza projektovanja i izgradnje.


  Zavirite u naš svet.
  Mi materijalizujemo vaše snove.

  Ocene stranaka
  1 ocena
  Gde i šta radimo
  3D modelovanje, renderi
  Izrada 3D modela, arhitektonskih vizuelizacija ondosno rendera kao i animacija za potrebe boljeg sagledavanja projekta.
  Ponuda
  Arhitektura, arhitekta
  Izrada tehničke dokumentacija za pribavljanje Lokacijskih uslova, Građevinske dozvole kao i prijava na CEOP sistemu. Projekat arhitekture, projekat za izgradnju, sanacija kuća, projekat enterijer, tipski projekti kuće, projekt rušenja.
  Ponuda
  Dizajn enterijera
  Radimo dizajn enterijera kuće, enterijer stana, enterijer lokala, vizualizacije enterijera, odabir boja u enterijeru, postavljanje nameštaja, nacrt nameštaja, popis radova za enterijer.
  Ponuda
  Projektovanje
  Organizacija projektiranja, glavna dokumentacija projekta, projekt za građevinsku dozvolu, projekt za gradnju, gradnja kuće.
  Ponuda
  PZI, projekt za izvođenje
  Plan vođenja projekta, oplata ploče i armirački nacrt, nacrt mašinskih instalacija, nacrt električnih instalacija.
  Ponuda
  Urbanizam

  U blizini mesta Beograd, Beograd i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati PLUS 381 ARCHITECTS?


  10
  odlična ocena preduzeća
  Gde i šta radimo

  Arhitektura, arhitektonsko savetovanje, projektovanje, dizajn enterijera:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju