Prijava u profil

PRIVREDNO DRUŠTVO HIDROTERM BAZENI I GREJANJE DOO JAGODINA

PRIVREDNO DRUŠTVO HIDROTERM BAZENI I GREJANJE DOO JAGODINA, JAGODINA

Oprema za centralno grejanje, bazenske opreme i hidroizolacionih materijala

Ćuprija, Jagodina, Paraćin, i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Filip Rupnik
predstavnik preduzeća

Kraljevića Marka bb, 35000 Jagodina
Tel: 381 35 ...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2019

Preduzeće HIDROTERM BAZENI I GREJANJE DOO sa sedištem u Jagodini aktivno je i uspešno posluje. Cilj preduzeća je da izađe u susret potrebama kupca kada je u pitanju veleprodaja i maloprodaja opreme za centralno grejanje, bazenske opreme i hidroizolacionih materijala. Naša politika preduzeća je pre svega zadovoljan kupac,jer je zadovoljan kupac najbolja reklama.Ako ste razmišljali ili imate elju da izgradite bazen, mi smo pravo mesto za vas. Nismo samo tu da Vam izgradimo bazen, već da se trudimo da to bude po najboljim mogućim standardima, da vršimo održavanje, kao i da najstojimo da ispunimo sve vaše zamisli. U ponudi, pored projektovanja i izgradnje armirano betonskih bazena, imamo i montažne bazene koji su dugovečni. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju i radujemo se zajedničkoj saradnji.


Gde i šta radimo
GREJANJE
Montaža podnog grijanja, montaža zidnog grijanja, zamjena radiajtora, montaža stropnog grijanja, instaliranje plinskog kotla, peć za pelete, uljna peć, brza montaža kotlovnice, izvođač toplinksih pumpi.

Ponuda
KOTAO NA BIOMASU
Kotao za drva, kotlovi na cjepanice.

Ponuda
SAUNE
Sauna u kući, sauna po narudžbi, infracrvene saune, saune aromaterapija, finska i IC savna zajedno.

Ponuda
BAZENI
Bazeni sa masažnom tehnikom, ugradbeni bazen, zidani bazeni, bazeni folija, plastični bazeni, krovovi za bazen, pokrivač bazena.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Ćuprija, Jagodina, Paraćin, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Jagodina , Pomoravski i u okolini izvodimo:

Kraljevića Marka bb, 35000 Jagodina
sve ocene
Zašto izabrati Privredno društvo HIDROTERM BAZENI I GREJANJE doo JAGODINA?


8.8
odlična ocena preduzeća
Gde i šta radimo

Oprema za centralno grejanje, bazenske opreme i hidroizolacionih materijala:

Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,