Prijava u profil

HIDROTEK KGH DOO, Beograd

Podno grejanje, toplotne pumpe, renoviranje kupatila,vodovodne instalacije

i po ostatku Srbije
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Branislav Maletić
  predstavnik preduzeća

  Beograd , Beograd
  Tel: 0633973...

  Veličina ekipe: 5
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2007

  Hidrotek KGH je specijalizovan za izvođenje instalacija grejanja i hlađenja u svim vrstama objekata. Od projektovanja, preko prodaje opreme i montaže, u potpunosti pokrivamo sve na jednom mestu, od ideje do realizacije. Težeći kvalitetu i savremenim rešenjima u poslu, opredelili smo se za sisteme i opremu na koje možemo dati dugogodišnju garanciju. Smatramo da instalacije treba da prate vek trajanja samog objekta, da pri radu ostvaruju uštedu energije uz minimalna održavanja sistema. Posvećeni smo ideji energetske efikasnosti i održivog trošenja resursa. Hidrotek KGH je autorizovani REHAU instalater i sertifikovani DAIKIN heating partner. Osnovani smo 2006. godine u Beogradu, kao građevinsko zanatska radnja Hidrotek, a od 2021. poslujemo kao društvo sa ograničenom odgovornošću, pod nazivom Hidrotek KGH.

  Rešenja za grejanje i hlađenje koja obezbeđuju komfor tokom cele godine. Sistemi prilagođeni Vašim potrebama i navikama, sa opcijom automatizacije i daljinskog upravljanja putem aplikacije ili kontrolera. Oprema koju ugrađujemo ispunjava najsavremenije energetske standarde i obuhvaćena je aktuelnim kreditima za energetsku efikasnost.

  Gde i šta radimo
  Podno grejanje
  Podno grejanje, podno grejanje u estrihu, vodeno podno grejanje, dopunsko podno grejanje, podno grejanje u spavaćoj sobi, podno grejanje u kupatilu, terasa s podnim grejanjem, podno zagrevanje parketa.
  Ponuda
  Toplotne pumpe
  Toplotna pumpa za podno i radijatorsko grejanje, toplotna pumpa voda-voda, toplotna pumpa vazduh-vazduh, toplotne pumpe vazduh-voda.
  Ponuda

  U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

  Naše delatnosti
  Podno grejanje
  Toplotne pumpe
  Beograd , Beograd
  Zašto izabrati HIDROTEK KGH DOO?


  10
  odlična ocena preduzeća
  15
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Podno grejanje, toplotne pumpe, renoviranje kupatila,vodovodne instalacije:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju