Prijava u profil
GRANDE GRANITI DOO

GRANDE GRANITI DOO, LOZNICA

Behaton, mermer i granit, uređenje mermerom i granitom enterijera i eksterijera, podovi, kuhinjski pultovi, stepeništa, terase

i po ostatku Srbije

Anđela Đorđević
predstavnik preduzeća

Filipa filipovića bb, 15300 Loznica
Tel: +381 65...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2012

Preduzeće Grande Graniti DOO iz Loznice aktivno je na tržištu od 2012. godine i uspešno se bavi prodajom, obradom i postavljanjem granita i mermera. Pored navedenog, bavimo se prodajom i postavljanjem behatona. Ukoliko vam je potrebno uređenje enterijera i eksterijera prirodnim kamenom, odnosno mermerom i granitom, oblaganje podova, stepeništa, terasa, ograda, uređenje dvorišta, prilaza, staza behatonom, projektovanje i izvođenje, mi smo pravi izbor za vas. U našem širokom asortimanu se nalaze različite vrste i boje behatona, granita i mermera za svačiji ukus. Poverene poslove obavljamo kvalitetno i pedantno, u skladu sa predviđenim rokovima. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših kupaca i sa njima gradimo dobre poslovne odnose. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Nalazimo se u Aranđelovcu i poslujemo na teritoriji cele Srbije, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Kamenorezac, klesar

Loznica , Mačvanski

Gde i šta radimo
KAMENOREZAC, KLESAR
POPLOČAVANJE, BEHATON
Opločivanje dvorišta, opločenje prilaza, postavljanje tlakovaca na prilazu, opločenje oko kuće, polaganje rubnika, postavljanje kockastih tlakovaca, tlak iz debala drveća, nasipavanje za tlakovce, polaganje tlakovcaca za prilaz, majstor za postavljanje tlakovaca.

Ponuda
TERACO KAMEN
PODNE OBLOGE
Radove izvodimo i u regijama: Loznica , Šabac , Borski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Loznica , Mačvanski i u okolini izvodimo:

Veliki izbor pločica

Filipa filipovića bb, 15300 Loznica
Zašto izabrati GRANDE GRANITI DOO?


9.1
odlična ocena preduzeća
9
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Behaton, mermer i granit, uređenje mermerom i granitom enterijera i eksterijera, podovi, kuhinjski pultovi, stepeništa, terase:

Borski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju