x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš GRADING DOO BAČKI PETROVAC

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  GRADING DOO BAČKI PETROVAC

  GRADING DOO BAČKI PETROVAC, BAČKI PETROVAC

  Betonska galanterija, betonske cevi, betonski blokovi, betoniranje dvorišta, betoniranje parkinga, popločavanje, behaton kocke

  i po ostatku Srbije

  Juraj Privizer
  predstavnik preduzeća

  Narodne revolucije 15 a, 21470 Bački petrovac
  Tel: +381 21 ...

  Veličina ekipe: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2000

  Preduzeće Grading DOO iz Bačkog Petrovca aktivno je na tržištu skoro dve decenije i uspešno se bavi proizvodnjom betonske galanterije, popločavanjem i betoniranjem. Ukoliko su vam potrebne betonske cevi za kanale, njihova ugradnja, behaton kocke, popločavanje dvorišta, parkinga, javnih površina, betonski stubovi, betonski blokovi, kao i drugi proizvodi od betona i njihova postavka odnosno ugradnja, možete nas kontaktirati. Betonska galanterija koja se nalazi u našoj ponudi je izrađena primenom vibro-presovane tehnologije i vrhusnkog je kvaliteta. Poslujemo brzo, kvalitetno i precizno, u skladu sa predviđenim rokovima. Poštujemo zahteve i želje naših klijenata. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih proizvoda i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoči i naša tradicija duga 20 godina. Nalazimo se u Bačkom Petrovcu i poslujemo na teritoriji Vojvodine. Uverite se u kvalitet naših usluga i profesionalnost našeg poslovanja, te nas kontaktirajte. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


  Betoniranje

  Bački petrovac, Južno-bački

  Gde i šta radimo

  BETONIRANJE
  Betonska temeljna ploča, betonske stepenice, betoniranje stropne ploče, betoniranje dvorišta, betoniranje zida, betoniranje stupa, drvena oplata za beton, savijanje željeza za beton.

  Ponuda
  ZEMLJANI RADOVI
  BETONSKI NAMEŠTAJ
  POPLOČAVANJE
  Opločivanje dvorišta, opločivanje parkirališta, opločenje s tlakovcima na pločniku, rubnici na dvorištu, postavljanje kamenih tlakovaca, tlak iz debala drveća, priprema tla za tlakovce, polaganje tlakovaca u dvorištu, majstor za polaganje tlakovaca.

  Ponuda
  Radove izvodimo i u regijama: Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Bački petrovac , Južno-bački i u okolini izvodimo:

  Veliki izbor pločica

  Narodne revolucije 15 a, 21470 Bački petrovac
  Ocene stranaka
  9.2/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati GRADING DOO BAČKI PETROVAC?


  9.2
  odlična ocena preduzeća
  19
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Betonska galanterija, betonske cevi, betonski blokovi, betoniranje dvorišta, betoniranje parkinga, popločavanje, behaton kocke:

  Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,