Prijava u profil

FERO-MONT DESIGN DOO ARANĐELOVAC

FERO-MONT DESIGN DOO ARANĐELOVAC, ARANĐELOVAC

Proizvodi od kovanog gvožđa, vrata, terase, kapije, ukrasne rešetke, stepeništa, ograde, nadstrešnice, baštenski nameštaj od kovanog gvožđa

Aranđelovac, Kragujevac, i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Miloš Begović
predstavnik preduzeća

Drinska bb, 34300 Aranđelovac
Tel: +381 34...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2006

Preduzeće FERO-MONT DESIGN DOO iz Aranđelovca uspešno posluje od 2006. godine i bavi se proizvodnjom i montažom proizvoda od kovanog gvožđa. U nažem širokom asortimanu se nalaze kovane ograde, gelenderi, kapije, nadstrešnice, rešetke za prozore, stepeništa, terase, nameštaj od kovanog gvožđa kao i još mnogo toga. Prepoznatljivi, unikatan dizajn i kvalitet naših proizvoda su nadaleko poznati, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Pažljivo osluškujemo želje i potrebe naših klijenata, i uvek se trudimo da sva njihova očekivanja ispunimo i realizujemo. Naši stručni majstori i monteri mogu da realizuju i najkompleksnije projekte i poslove. O načinu našeg poslovanja mnogo govore i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Aranđelovcu i poslujemo na teritoriji cele zemlje, ali i inostranstva. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Bravarija, bravarske usluge

Aranđelovac, Šumadijski

Gde i šta radimo
BRAVARIJA, BRAVARSKE USLUGE
Metaloprerađivački radovi, zavarivanje aluminija, čelične konstrukcije, rezanje metala, inox balkonska ograda i staklo, metalurgija.

Ponuda
KOVANO GVOŽĐE, KOVANE OGRADE
Umjetnosno kovanje, kovana stalak za kišobrane, unikatna kovana ograda, prozorske mreže, samonosna kovana vrata, kovani stol.

Ponuda
METALNE OGRADE
Radove izvodimo i u regijama: Aranđelovac, Kragujevac, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Aranđelovac , Šumadijski i u okolini izvodimo:

Drinska bb, 34300 Aranđelovac
Ocene stranaka
9.6/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati FERO-MONT DESIGN DOO ARANĐELOVAC?


9.6
odlična ocena preduzeća
14
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Proizvodi od kovanog gvožđa, vrata, terase, kapije, ukrasne rešetke, stepeništa, ograde, nadstrešnice, baštenski nameštaj od kovanog gvožđa:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,