Prijava u profil

FERO-MONT DESIGN DOO ARANĐELOVAC

FERO-MONT DESIGN DOO ARANĐELOVAC, ARANĐELOVAC

Proizvodi od kovanog gvožđa, vrata, terase, kapije, ukrasne rešetke, stepeništa, ograde, nadstrešnice, baštenski nameštaj od kovanog gvožđa

Aranđelovac, Kragujevac, i po ostatku Srbije

Miloš Begović
predstavnik preduzeća

Drinska bb, 34300 Aranđelovac
Tel: +381 34...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2006

Preduzeće FERO-MONT DESIGN DOO iz Aranđelovca uspešno posluje od 2006. godine i bavi se proizvodnjom i montažom proizvoda od kovanog gvožđa. U nažem širokom asortimanu se nalaze kovane ograde, gelenderi, kapije, nadstrešnice, rešetke za prozore, stepeništa, terase, nameštaj od kovanog gvožđa kao i još mnogo toga. Prepoznatljivi, unikatan dizajn i kvalitet naših proizvoda su nadaleko poznati, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Pažljivo osluškujemo želje i potrebe naših klijenata, i uvek se trudimo da sva njihova očekivanja ispunimo i realizujemo. Naši stručni majstori i monteri mogu da realizuju i najkompleksnije projekte i poslove. O načinu našeg poslovanja mnogo govore i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Aranđelovcu i poslujemo na teritoriji cele zemlje, ali i inostranstva. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Bravarija, bravarske usluge

Aranđelovac, Šumadijski

Gde i šta radimo
BRAVARIJA, BRAVARSKE USLUGE
Metaloprerađivački radovi, zavarivanje aluminija, čelične konstrukcije, rezanje metala, inox balkonska ograda i staklo, metalurgija.

Ponuda
KOVANO GVOŽĐE, KOVANE OGRADE
Umjetnosno kovanje, kovana stalak za kišobrane, unikatna kovana ograda, prozorske mreže, samonosna kovana vrata, kovani stol.

Ponuda
METALNE KONSTRUKCIJE
METALNE NASTREŠNICE
METALNE OGRADE
METALNE STEPENICE
Radove izvodimo i u regijama: Aranđelovac, Kragujevac, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Aranđelovac , Šumadijski i u okolini izvodimo:

Drinska bb, 34300 Aranđelovac
Zašto izabrati FERO-MONT DESIGN DOO ARANĐELOVAC?


9.5
odlična ocena preduzeća
14
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Proizvodi od kovanog gvožđa, vrata, terase, kapije, ukrasne rešetke, stepeništa, ograde, nadstrešnice, baštenski nameštaj od kovanog gvožđa:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju