Prijava u profil

ENEKS MONT PLUS DOO

ENEKS MONT PLUS DOO, KRUŠEVAC

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema, izrada termotehničkih instalacija, izvođenje grejanja

Kruševac , Trstenik , i po ostatku Srbije

Marko Miletić
predstavnik preduzeća

Dr. dragoslav jovanović španac 7/43, 37000 Kruševac
Tel: +381 60...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2015

ENEKS MONT PLUS DOO iz Kruševca je za vrlo kratko vreme postigao odlične rezultate na polju termoenergetike, vodovodnih, kanalizacionih i ventilacionih sistema Nalazimo se u Kruševcu i poslujemo na teritoriji rasinskog okruga a po potrebi se angažujemo i na udaljenijim lokacijama. Naše preduzeće je sposobno da realizuje radove različitih opsega. Najviše se angažujemo na izvođenju i servisiranju vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema. Obzirom da smo naše usluge cenovno uskladili sa aktuelnom ekonomskom situacijom, verujemo da je naša ponuda najkonkurentnija na tržištu! Uverite se u naš kvalitet!


Renoviranje kupatila

Kruševac , Rasinski

Gde i šta radimo
RENOVIRANJE KUPATILA
GASNE INSTALACIJE
GREJANJE
KAMINI
Plinski kamini, ugradni kamini na drva, kaminski umetci za pelete, kamini na alkohol, kamini na topli zrak, kaljeve peći, toplovodni kamini.

Ponuda
KLIMA UREĐAJI, KLIME
MAŠINSKE INSTALACIJE
Kotlovnica u novogradnji, modernizacija kotlovnice, hidraulično balansiranje, kotlovnica na biomasu.

Ponuda
PODNO GREJANJE
SOLARNI KOLEKTORI
Kolektori za sanitarnu vodu i grijanje, ravni kolektori, cjevni solarni kolektori za grijanje, kompletni solarni sistem za grijanje i sanitarnu vodu.

Ponuda
TOPLOTNE PUMPE
Toplinska pumpa za podno i radijatorsko grijanje, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinska pumpa za novoizgrađene objekte.

Ponuda
VENTILACIJA
Prezračivanje pri obnovi kući, prezračivanje sa rekuperacijom, prezračevivanje klimatizacijom, centralno prezračivanje, lokalna rekuperacija.

Ponuda
VODOINSTALATER
Unutarnji vodovod, instalacije za kanalizaciju, vodovodarski radovi, montaža sanitarnih elemenata, odvodi u stanu i vodovod, poduzeće za vodovodne usluge.

Ponuda
ZIDNO GREJANJE
KUPATILA
Radove izvodimo i u regijama: Kruševac , Trstenik , Pomoravski, Rasinski, Raški, Toplički. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Kruševac , Rasinski i u okolini izvodimo:

Dr. dragoslav jovanović španac 7/43, 37000 Kruševac
Ocene stranaka
8.9/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati ENEKS MONT PLUS DOO?


8.9
odlična ocena preduzeća
5
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema, izrada termotehničkih instalacija, izvođenje grejanja:

Pomoravski, Rasinski, Raški, Toplički,