Prijava u profil
DUŠAN MILENKOVIĆ PR, KAMENOREZAČKA RADNJA AGIAZMA, BELA VODA

DUŠAN MILENKOVIĆ PR, KAMENOREZAČKA RADNJA AGIAZMA, BELA VODA,

Izrada dekorativnih elemenata od kamena, izrada kamenih stepeništa, izrada kamenih podova, izrada kamenih fasada, izrada kamina, izrada nadgrobnih spo

Kruševac , Trstenik , i po ostatku Srbije

DUŠAN MILENKOVIĆ
predstavnik preduzeća


Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 2
Projekti: manji
Osnivanje: 2011

Zadovoljni klijenti sarađuju sa nama i poveravaju nam kamenorezačke poslove više od 8 godina. Kamenorezačka radnja AGIAZMA se nalazi u naselju Bela Voda kod Kruševca i na lokalnom tržištu predstavljamo najangažovanije izvođače mermernih i granitnih radova. Imamo kapacitete da preuzmemo manje i srednje poslove. Izvodimo sve vrste klesarskih radova kao što su balusteri, spoljašnje stepenice, okapnice, potprozornici, izrada kamenih podova, stepeništa, kamina kao i nadgrobnih spomenika. Ukoliko su Vam potrebne kamenorezačke usluge onda je naša radnja AGIAZMA najbolje rešenje za Vas! Sve nase usluge i radove možete da vidite na nasoj web stranici http://agiazma.com/

Kamini

Bela voda, Rasinski

Gde i šta radimo
KAMINI
Plinski kamini, samostojeći kamini na drva, kaminski umetci za pelete, bioetanolski kamini, kamini sa zagrijavenjem zraka, kaljeve peći, kamin za grijanje vode.

Ponuda
CISTERNE ZA VODU
DEKORATIVNI KAMEN
Polaganje lomljenca, prirodni kamen na fasadi, kamena obloga na stepenicama.

Ponuda
KAMENOREZAC
POPLOČAVANJE, BEHATON
Uređenje dvorišta sa postavljanjem tlakovaca, polaganje tlakovaca na parkiralištu, opločenje s tlakovcima na pločniku, rubnici na dvorištu, postavljanje granitnih kocki, tlak iz debala drveća, nasipavanje za tlakovce, polaganje tlakovcaca za prilaz, izvođač za postavljanje tlakovaca.

Ponuda
FASADE
Fasada eko sklad, renovacija fasade, uklanjanje žbuke fasade, nadstrešnica, sokl na fasadi, izolacija čela balkona, mineralni završni omet, fasada 10 cm, fasada siporeks, kvalitetan fasadni sistem, izvođači za fasaderstvo.

Ponuda
PODNE OBLOGE
Radove izvodimo i u regijama: Kruševac , Trstenik , Grad, Niš, Rasinski, Raški, Toplički. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta

Veliki izbor pločica

Zašto izabrati DUŠAN MILENKOVIĆ PR, KAMENOREZAČKA RADNJA AGIAZMA, BELA VODA?


8.9
odlična ocena preduzeća
9
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Izrada dekorativnih elemenata od kamena, izrada kamenih stepeništa, izrada kamenih podova, izrada kamenih fasada, izrada kamina, izrada nadgrobnih spo:

Grad, Niš, Rasinski, Raški, Toplički,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju