Prijava u profil

GEOTERMIKA, Subotica

postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema

i po ostatku Srbije
Za područje

  Dušan Marić
  predstavnik preduzeća

  Subotica , Severno-bački
  Tel: +381 64...

  Veličina ekipe: 5
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2011

  Firma GEOTERMIKA iz Subotice je osnovana 2011. godine i od tada uspešno posluje na području građevinarstva. Bavimo se izradom toplotnih pumpi Geotermika, i instalacijom sistema sa toplotnim pumpa. Vršimo izradu i planiranje, grejnih instalacija prilagođenih za niskotemperaturna grejanja, u šta spadaju podno, zidno, plafonsko grejanje i hlađenje.Naš stručni tim spreman je da preuzme različite projekte i izvede ih besprekorno. Sa ponosom ističemo da za 10 godina iskustva u oblasti građevinarsva imamo brojne uspešne saradnje i projekte, koji su samo dokaz naše posvećenosti poslu i stalnom napredovanju. Pozovite nas!

  Pored grejanja sa našim sistemima moguće je vršiti i pasivno hlađenje, indirekno hlađenje zemljom, koje se odlikuje minimalnom potrošnjom električne energije. U toplotne pumpe Geotermika instaliramo sofisticirano elektronsko vođenje sa našim autentičnim algoritnom koji omogućava korisniku grejanje, pasivno hlađenje, zagrevanje sanitarne vode tokom cele godine pomoću toplotne pumpe. Kontorler može da uparvalja sistemom solarnog grejanja sanitarne vode po prioritetu. To znači da se solarnim kolektorima zagreva sanitarna voda uvek kada je solarna energija dostupna. Tokom noći i zime, sanitarnu vodu zagreva toplotna pumpa Geotermika.Naš sistem ima mogućnost kontrole i nadzora putem internet veze. Na ovakav način korisnik uvek može da kontroliše svoj sistem i da prati kako njegov sistem grejanja ili hlađenja funkcioniše. Ovakve sisteme preporučujemo svima koji žele da ostvare maksimalan komfor uz minimalne troškove za grejanje i hlađenje bilo stambenih ili poslovnih objektata.

  Renoviranje kupatila

  Subotica, Severno-bački

  Gde i šta radimo
  Renoviranje kupatila
  Gasne instalacije
  Grejanje
  Kamini
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Mašinske instalacije
  Nova kotlovnica, prenova kotlovnice, hidraulično balansiranje, kotlovnica na biomasu.
  Ponuda
  Podno grejanje
  Podno grijanje, podno grijanje sistemske ploče, podno grijanje sa cijevima, električno podno grijanje, podno grijanje u spavaćoj sobi, podno zagrijavanje u kupaonici, podno grijanje protiv smrzavanja, podno grijanje za parket.
  Ponuda
  Solarni kolektori
  Toplotne pumpe
  Ventilacija
  Prisilno prezračivanje, rekuperacijski sustav, klima naprava sa mogućnoću prezračivanja, centralna rekuperacija, lokalno prezračivanje.
  Ponuda
  Vodoinstalater
  Zidno grejanje
  Zagrijavanje u zidovima, zidno grijanje zidani zidovi, zidno grijanje sa vodom, električno zidno zagrijavanje.
  Ponuda
  Kupatila

  U blizini mesta Subotica , Severno-bački i u okolini izvodimo:

  Subotica , Severno-bački
  Zašto izabrati GEOTERMIKA?


  9.4
  odlična ocena preduzeća
  11
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema:

  Južno-bački, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju