Prijava u profil

DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE GASNIH I VODOVODNIH INSTALACIJA ALFA-GAS TERM D.O.O. KULA, Kula

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih i grejnih sistema, vodoinstalacije, gasne instalacije, centralno grejanje, kotlovi, toplotne pumpe, solarni p

i po ostatku Srbije
Za područje

  Ljubomir Novković
  predstavnik preduzeća

  Kula, Zapadno-bački
  Tel: 0643813...

  Veličina ekipe: 6
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2012

  ALFA-GAS TERM D.O.O. je osnovan 2012. godine i aktivna na terenu preko 7 godina u oblasti postavljanja termotehničkih instalacija. Nalazimo se u Kuli i naše usluge pružamo klijetnima i investitorima na teritoriji Vojvodine. U okviru našeg tima su angažovani provereni i iskusni instalateri koji su sposobni da realizuje projekte manjeg i srednjeg obima. Najviše smo zastupljenu na postavljanju centralnog grejanja, gasnih instalacija, kotlova, solarnih i sistema sa toplotnim pumpama. Takođe u okviru naših usluga izvodimo i radove na postavljanju vodoinstalacija. Kvalitet i pouzdanost sistema koje ugrađujemo, brza i profesionalana usluga su odrednice koje nas definišu na tržištu i zbog toga smo adekvatno rešenje za Vašu investiciju.

  Ocene stranaka
  Gde i šta radimo
  Gasne instalacije
  radijatorsko grejanje, podno grejanje, zidno grejanje, konvektorsko (fancoil parapetni, plafonski i podplafonski) za grejanje i hladjenje.
  Ponuda
  Grejanje
  Postavljanje cijevi podnog grijanja, zidno grijanje, skidanje radijatora, montaža stropnog grijanja, grijanje na plinski kotao, peć za pelete, uljna peć, povoljne toplinske pumpe, strojar.
  Ponuda
  Mašinske instalacije
  Novogradnje kotlovnice, prenova kotlovnice, hidraulično balansiranje, kotlovnica na biomasu.
  Ponuda
  Podno grejanje
  Podno grijanje, podno grijanje na izolaciji, vodno podno grijanje, podno grijanje s grejnom mrežom, podno grijanje dnevne sobe, podno grijanje u kupaonici, podno grijanje protiv smrzavanja, podno zagrijavanje parketa.
  Ponuda
  Prohromski dimnjaci
  Inox dimnjaci, troslojni nekorozivni dimnjavi, jednoslojni nekorozivni dimnjaci, inox dimnjaci za novogradnju, obnova starijeg dimnjaka, izvođač za dimnjake.
  Ponuda
  Solarni kolektori
  Solarni kolektori za pripremu TPV i podršku grejanju Izgradnja instalacija solarnih kolektora po sistemu "ključ u ruke" - izlazak na lokaciju, izrada tehničkog rešenja prema potrebama investitora, ugovaranje, izgradnja instalacije, puštanje instalacije u rad, predaja instalacije korisniku na upotrebu sa overom garancije. Izrada instalacija za pripremu tople potrošne sanitarne vode za potrebe kuća, stambenih i poslovnih zgrada, javnih ustanova i industrijskih objekata kao i podršku grejanju pomoću solarnih kolektora.
  Ponuda
  Toplotne pumpe
  Toplinska pumpa za novogradnju, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinske pumpe zrak voda.
  Ponuda
  Zidno grejanje
  Niskotemperaturno zidno zagriajvanje, zidno grijanje u suhomontažnim zidovima, zidno grijanje sa vodom, električno zidno grijanje.
  Ponuda

  U blizini mesta Kula, Zapadno-bački i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE GASNIH I VODOVODNIH INSTALACIJA ALFA-GAS TERM D.O.O. KULA?


  10
  odlična ocena preduzeća
  11
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih i grejnih sistema, vodoinstalacije, gasne instalacije, centralno grejanje, kotlovi, toplotne pumpe, solarni p:

  Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju