Prijava u profil

DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE GASNIH I VODOVODNIH INSTALACIJA ALFA-GAS TERM D.O.O. KULA

DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE GASNIH I VODOVODNIH INSTALACIJA ALFA-GAS TERM D.O.O. KULA, KULA

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih i grejnih sistema, vodoinstalacije, gasne instalacije, centralno grejanje, kotlovi, toplotne pumpe, solarni p

Apatin, Kula, Sombor, i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Ljubomir Novković
predstavnik preduzeća

Blok 6b 8, 25230 Kula
Tel: +381 25...

Veličina ekipe: 6
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2012

ALFA-GAS TERM D.O.O. je osnovan 2012. godine i aktivna na terenu preko 7 godina u oblasti postavljanja termotehničkih instalacija. Nalazimo se u Kuli i naše usluge pružamo klijetnima i investitorima na teritoriji Vojvodine. U okviru našeg tima su angažovani provereni i iskusni instalateri koji su sposobni da realizuje projekte manjeg i srednjeg obima. Najviše smo zastupljenu na postavljanju centralnog grejanja, gasnih instalacija, kotlova, solarnih i sistema sa toplotnim pumpama. Takođe u okviru naših usluga izvodimo i radove na postavljanju vodoinstalacija. Kvalitet i pouzdanost sistema koje ugrađujemo, brza i profesionalana usluga su odrednice koje nas definišu na tržištu i zbog toga smo adekvatno rešenje za Vašu investiciju.


ZV
Zvonimir Š. dao/la je ocenu za DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE GASNIH I VODOVODNIH INSTALACIJA ALFA-GAS TERM D.O.O. KULA
18. Oct 2019

Instalacija kotla na gas

+ Savetovali su nas, ispostovali dogovoreno, brzo i kvalitetno zavrsili posao. Sve preporuke

Odgovor: Poštovani veoma smo Vam zahvalni na vašoj pozitivnoj oceni za naš rad. S poštovanjem Alfa-gas term doo, Kula

KVALITET:
SAVETOVANJE:
CENA:

Etažno grejanje

Kula, Zapadno-bački

Gde i šta radimo
ETAŽNO GREJANJE
Novogradnje kotlovnice, prenova kotlovnice, hidraulično balansiranje, kotlovnica na biomasu.

Ponuda
GASNE INSTALACIJE
radijatorsko grejanje, podno grejanje, zidno grejanje, konvektorsko (fancoil parapetni, plafonski i podplafonski) za grejanje i hladjenje.

Ponuda
GREJANJE
Postavljanje cijevi podnog grijanja, zidno grijanje, skidanje radijatora, montaža stropnog grijanja, grijanje na plinski kotao, peć za pelete, uljna peć, povoljne toplinske pumpe, strojar.

Ponuda
PODNO GREJANJE
Podno grijanje, podno grijanje na izolaciji, vodno podno grijanje, podno grijanje s grejnom mrežom, podno grijanje dnevne sobe, podno grijanje u kupaonici, podno grijanje protiv smrzavanja, podno zagrijavanje parketa.

Ponuda
PROHROMSKI DIMNJACI
Inox dimnjaci, troslojni nekorozivni dimnjavi, jednoslojni nekorozivni dimnjaci, inox dimnjaci za novogradnju, obnova starijeg dimnjaka, izvođač za dimnjake.

Ponuda
SOLARNI KOLEKTORI
Solarni kolektori za pripremu TPV i podršku grejanju Izgradnja instalacija solarnih kolektora po sistemu "ključ u ruke" - izlazak na lokaciju, izrada tehničkog rešenja prema potrebama investitora, ugovaranje, izgradnja instalacije, puštanje instalacije u rad, predaja instalacije korisniku na upotrebu sa overom garancije. Izrada instalacija za pripremu tople potrošne sanitarne vode za potrebe kuća, stambenih i poslovnih zgrada, javnih ustanova i industrijskih objekata kao i podršku grejanju pomoću solarnih kolektora.

Ponuda
TOPLOTNE PUMPE
Toplinska pumpa za novogradnju, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinske pumpe zrak voda.

Ponuda
VENTILACIJA
Prezračivanje pri obnovi kući, rekuperacija za stan, prezračivanje sa split klimom, centralno prezračivanje kuće, lokalno prezračivanje.

Ponuda
VODOINSTALATER
ZIDNO GREJANJE
Niskotemperaturno zidno zagriajvanje, zidno grijanje u suhomontažnim zidovima, zidno grijanje sa vodom, električno zidno grijanje.

Ponuda
PREČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA
Mali sustav za prečišćivanje, biološki sustavi za prečiščivanje, zeleni sustav za prečiščivanje, pretočne biološke septičke jame.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Apatin, Kula, Sombor, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Kula , Zapadno-bački i u okolini izvodimo:

Blok 6b 8, 25230 Kula
Ocene stranaka
10/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE GASNIH I VODOVODNIH INSTALACIJA ALFA-GAS TERM D.O.O. KULA?


10
odlična ocena preduzeća
8
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih i grejnih sistema, vodoinstalacije, gasne instalacije, centralno grejanje, kotlovi, toplotne pumpe, solarni p:

Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,