Prijava u profil
DOORMONT DOO ŠABAC

DOORMONT DOO ŠABAC, ŠABAC

Garažna vrata, industrijska garažna vrata, rolo garažna vrata, segmentna garažna vrata

i po ostatku Srbije

Mirjana Kuzmanović
predstavnik preduzeća

6. puka 64, 15000 Šabac
Tel: +381 15...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2008

Preduzeće Doormont DOO iz Šapca aktivno je na tržištu od 2008. godine i uspešo se bavi proizvodnjom i ugradnjom segmentnih garažnih i industrijskih vrata. U našem asortimanu i ponudi se nalazi još i automatika za klizne i krilne (zaokretne) kapije, automatska-senzorska vrata, aluminijumske ograde i distribucija leksana. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni a poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovaih poslova i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Šapcu i poslujemo na teritoriji cele Srbije. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Gde i šta radimo
GARAŽNA VRATA
INDUSTRIJSKA GARAŽNA VRATA
SEGMENTNA GARAŽNA VRATA
Radove izvodimo i u regijama: Loznica , Šabac , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Šabac , Mačvanski i u okolini izvodimo:

6. puka 64, 15000 Šabac
Zašto izabrati DOORMONT DOO ŠABAC?


9.9
odlična ocena preduzeća
13
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Garažna vrata, industrijska garažna vrata, rolo garažna vrata, segmentna garažna vrata:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju