x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš DOORMONT DOO ŠABAC

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  DOORMONT DOO ŠABAC

  DOORMONT DOO ŠABAC, ŠABAC

  Garažna vrata, industrijska garažna vrata, rolo garažna vrata, segmentna garažna vrata

  i po ostatku Srbije
  odzivnost preduzeća

  Mirjana Kuzmanović
  predstavnik preduzeća

  6. puka 64, 15000 Šabac
  Tel: +381 15 ...

  Veličina ekipe: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2008

  Preduzeće Doormont DOO iz Šapca aktivno je na tržištu od 2008. godine i uspešo se bavi proizvodnjom i ugradnjom segmentnih garažnih i industrijskih vrata. U našem asortimanu i ponudi se nalazi još i automatika za klizne i krilne (zaokretne) kapije, automatska-senzorska vrata, aluminijumske ograde i distribucija leksana. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni a poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovaih poslova i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Šapcu i poslujemo na teritoriji cele Srbije. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


  Gde i šta radimo

  GARAŽNA VRATA
  INDUSTRIJSKA GARAŽNA VRATA
  SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA
  Radove izvodimo i u regijama: Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Šabac , Mačvanski i u okolini izvodimo:

  6. puka 64, 15000 Šabac
  Ocene stranaka
  10/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati DOORMONT DOO ŠABAC?


  10
  odlična ocena preduzeća
  11
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Garažna vrata, industrijska garažna vrata, rolo garažna vrata, segmentna garažna vrata:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,