Prijava u profil
DOO ELEKTROTIM NOVI SAD

DOO ELEKTROTIM NOVI SAD,

Postavljanje električnih instalacija, rasveta, gromobrani, uzemljenje, alarmni sistemi, elektroinstalacije, razvodni ormari, mreže, trafostanice

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, i po ostatku Srbije

Mirko Kosanović
predstavnik preduzeća

Veselina masleše 22, 21000
Tel: +381 21...

Veličina ekipe: 50
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2001

Preduzeće Elektrotim DOO iz Novog Sada aktivno je na tržištu od 2001. godine i od tada do danas se uspešno bavi projektovanjem, postavljanjem, merenjem i zamenom elektroinstalacija. Ukoliko vam je potrebno postavljanje elektroinstalacija u industrijske objekte, crpnih i pumpnih stanica, rekonstrukcijom i izgradnjom trafostanica, merenjem elektroinstalacija, projektovanjem elektroinstalacija, postavljanjem razvodnih ormara, kao i drugim elektroinstalaterskim poslovima velikog obima, mi smo tu za vas. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni, a poverene poslove obavljamo stručno, bezbedno i po najvišim standardima. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Novom Sadu i poslujemo na teritoriji cele zemlje. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Projektovanje rasvete

Novi Sad, Južno-bački

Gde i šta radimo
PROJEKTOVANJE RASVETE
PROJEКTOVANJE ELEКTROINSTALACIJA
Nacrt uzemljenja, shema elektro ormara, inteligentna kuća, projektiranje solarni paneli, projekt gromobrana, nacrt za internet.

Ponuda
TERMOVIZIJA
Termografska analiza, snimak kuće termalnom kamerom, pregled omotača objekta.

Ponuda
GROMOBRANI
ALARMNI SISTEMI
Bežični alarmni sistemi, zaštita od provale, bežični alarmi, noćni video nadzor, požarni senzori.

Ponuda
ELEKTRIČAR, ELEKTROINSTALACIJE
Nove elektične inštalacije, obnova elektrike, električne instalacije u stanu, elektrika u mansardi, grube instalacije, žice za elektriku, montaža utičnica, adaptacije električnih instalacija, elektroinstalaterstvo.

Ponuda
ELEKTRIČNA MERENJA
PAMETNE KUĆE
Inteligentne kuće, crtanje pametnih kuća, KNX inteligentna kuća, pregled pametnih instalacija, pametno zagriajvanje, pametna svijetla.

Ponuda
RAČUNARSKE MREŽE
RASVETA, OSVETLJENJE
Svijetlo u kući, viseće svijetlo, ugradne svjetiljke, rasvjeta za ugradnju, svijetla za zidove, podna svijetla, vodootporna rasvjeta.

Ponuda
SOLARNE ELEKTRANE
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Veselina masleše 22, 21000
Ocene stranaka
9.4/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati DOO ELEKTROTIM NOVI SAD?


9.4
odlična ocena preduzeća
19
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje električnih instalacija, rasveta, gromobrani, uzemljenje, alarmni sistemi, elektroinstalacije, razvodni ormari, mreže, trafostanice:

Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju