Prijava u profil
DOMINO INTERIOR DOO JAGODINA

DOMINO INTERIOR DOO JAGODINA, JAGODINA

nameštaj po meri, nameštaj za kuću, kupatilski nameštaj, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne sobe, nameštaj za spavaće sobe

Ćuprija, Jagodina, Paraćin, i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Ivan Jovanović
predstavnik preduzeća

Kneza lazara 98/1, 35000 Jagodina
Tel: +381 66...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2014

Preduzeće DOMINO INTERIOR DOO iz Jagodine aktivno je na tržištu od 2014. godine i uspešno se bavi proizvodnjom i montažom nameštaja po meri. U našoj širokoj paleti proizvoda možete pronaći kuhinje, nameštaj za dnevne, dečije i spavaće sobe, kupatilski nameštaj, kancelarijski nameštaj, trpezarije kao i sve ostalo što je potrebno da biste opremili svoj stambeni ili poslovni prostor. Nameštaj koji proizvodimo je visokog kvaliteta, modernog dizajna, izrađen samo od najkvalitetnijih materijala. Naši kupci imaju mogućnost odabira vrste materijala, dezena i boja, kao i mera a na nama je da njihove ideje i želje ostvarimo. Uvek izlazimo u susret zahtevima i željama naših kupaca, i poštujemo njihove rokove. Nalazimo se u Jagodini i poslujemo na teritoriji Srbije. Uverite se u kvalitet našeg nameštaja i profesionalnost našeg poslovanja tako što čete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


DR
Dragica M. dao/la je ocenu za DOMINO INTERIOR DOO JAGODINA
01. Sep 2019

Plakari za predsoblje i ormarići za kupatilo

+ Sve su profesionalno izveli iznad naših očekivanja,mi smo prezadovoljni i radom i korektnom cenom, Njihov odnos prema klijentima,bar u našem slučaju je na veoma veoma visokom profesionalnom nivou,,svetski a nase".

KVALITET:
SAVETOVANJE:
CENA:

Dečje sobe

Jagodina, Pomoravski

Gde i šta radimo
DEČJE SOBE
DNEVNE SOBE
Moderna dnevna soba, klasična dnevna soba po narudžbi, dnevna soba seoski stil, namještaj dnevne sobe iver.

Ponuda
KUHINJE
Moderna kuhinja po narudžbi, kuhnja po meri u klasičnom stilu, kuhinja seljački stil, masivna kuhinja, novi kuhinjski pult.

Ponuda
KUPATILA
NAMEŠTAJ PO MERI
OBLOGE ZA ZID
SASTAVLJANJE NAMEŠTAJA, KUHINJE
Montaža namještaja IKEA, demontaža namještaja, sastavljanje in priključak kuhinje, dostava i sastavljanje namještaja, montaža trgovinske opreme.

Ponuda
SPAVAĆE SOBE
Krevet u spavaonici po želji, nočni ormarić, spavača soba po želji.

Ponuda
UGRADNI PLAKARI
Ormari po mjeri, ugradbeni ormari pri novogradnji, ugraddbeni ormar za kapute, ugradbeni ormar ladice.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Ćuprija, Jagodina, Paraćin, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Jagodina , Pomoravski i u okolini izvodimo:

Kneza lazara 98/1, 35000 Jagodina
Ocene stranaka
10/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati DOMINO INTERIOR DOO JAGODINA?


10
odlična ocena preduzeća
6
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Nameštaj po meri, nameštaj za kuću, kupatilski nameštaj, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne sobe, nameštaj za spavaće sobe :

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju