Prijava u profil

DOMINO INTERIOR DOO JAGODINA, Jagodina

nameštaj po meri, nameštaj za kuću, kupatilski nameštaj, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne sobe, nameštaj za spavaće sobe

i po ostatku Srbije
Za područje

  Ivan Jovanović
  predstavnik preduzeća

  Jagodina, Pomoravski
  Tel: +381 66...

  Veličina ekipe: 5
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2014

  Preduzeće DOMINO INTERIOR DOO iz Jagodine aktivno je na tržištu od 2014. godine i uspešno se bavi proizvodnjom i montažom nameštaja po meri. U našoj širokoj paleti proizvoda možete pronaći kuhinje, nameštaj za dnevne, dečije i spavaće sobe, kupatilski nameštaj, kancelarijski nameštaj, trpezarije kao i sve ostalo što je potrebno da biste opremili svoj stambeni ili poslovni prostor. Nameštaj koji proizvodimo je visokog kvaliteta, modernog dizajna, izrađen samo od najkvalitetnijih materijala. Naši kupci imaju mogućnost odabira vrste materijala, dezena i boja, kao i mera a na nama je da njihove ideje i želje ostvarimo. Uvek izlazimo u susret zahtevima i željama naših kupaca, i poštujemo njihove rokove. Nalazimo se u Jagodini i poslujemo na teritoriji Srbije. Uverite se u kvalitet našeg nameštaja i profesionalnost našeg poslovanja tako što čete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka

  2 ocena
  Gde i šta radimo
  Dnevne sobe
  Moderna dnevna soba po meri, klasična dnevna soba, seoska dnevna soba, dnevna soba od MDF ploča.
  Ponuda
  Kuhinje
  Moderna kuhinja po narudžbi, kuhnja po meri u klasičnom stilu, kuhinja seljački stil, masivna kuhinja, novi kuhinjski pult.
  Ponuda
  Kupatila
  Nameštaj po meri
  Obloge za zid
  Ugradni plakari
  Ugradni ormani, ugradni plakari u novogradnji, garderoberi, fioke za ugradni plakari.
  Ponuda

  U blizini mesta Jagodina, Pomoravski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati DOMINO INTERIOR DOO JAGODINA?


  10
  odlična ocena preduzeća
  9
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Nameštaj po meri, nameštaj za kuću, kupatilski nameštaj, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne sobe, nameštaj za spavaće sobe :

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju