Prijava u profil

DALUX

DALUX, BEOGRAD

rolo zavese, zebra, paketo, trakaste zavese, panelne zavese, roletne, solomatik, komarnici, garnišne, folije, tende, tapete, venecijaneri, zastakljiva

Beograd ,

Aleksandar Andonovski
predstavnik preduzeća

Kraljice katarine 25, 11030 Beograd
Tel: +381 11...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2000

Firma DALUX osnovana u Beogradu pre više od 15 godina i naša osnovna delatnost jeste opremanje enterijera zavesama i garnišnama kao i sistemima zaštite od sunca kao što su roletne, venecijaneri, trakaste zavese, paneli, rolo zavese, plise zavese, tende, uz pružanje svih usluga koje su neposredno vezane uz taj posao. Ono što kod nas možete dobiti jeste kvalitet, tačnost u isporuci i poštovanje kupca obezbeđuju naše uspešno poslovanje, o čemu svedoče mnogobrojni zadovoljni klijenti. Dugogodičnje iskustvo koje je iza nas samo ukazuje na to da svoj posao radimo svesno i savesno. O vašim kućama, stanovima, poslovnim objektima brinemo sa istim žarom kao i o našim sopstvenim. Svaki posao bez obzira bio on većeg ili manjg obima obavljamo u dogovorenom terminu i samim tim već godinama stičemo klijente koji nam veruju, klijente koji nas preporučuju svojim rođacima, komšijama i poznanicima. Stručnost, kvalitet i brzina ukratko opisuju naš način poslovanja. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritroiji regiona. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gde i šta radimo
KOMARNICI
PANELNE ZAVESE
PLISIRANE ZAVESE
PVC PROZORI
ROLO ZAVESE
SPOLJNE ROLETNE
SPOLJNI ROLO ZASTORI
TENDE, MARKIZE
TRAKASTE ZAVESE
LEPLJENJE TAPETA
Ukloniti tapete, predpriprema zidova za tapete, ljepljenje tapeta, klasične tapete, fototapete.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Kraljice katarine 25, 11030 Beograd
Ocene stranaka
9.7/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati DALUX?


9.7
odlična ocena preduzeća
20
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Rolo zavese, zebra, paketo, trakaste zavese, panelne zavese, roletne, solomatik, komarnici, garnišne, folije, tende, tapete, venecijaneri, zastakljiva:

Grad, Beograd,