Prijava u profil

BRABO DOO BEOGRAD, VRANIĆ

BRABO DOO BEOGRAD, VRANIĆ, VRANIĆ

Proizvodnja i ugradnja krovnih prozora

Beograd , i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Agapije Bojović
predstavnik preduzeća

Ljubomira živkovića-španca 24, 11427 Vranić
Tel: +381 11...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 0

Preduzeće Brabo DOO iz Beograda se već duži niz godina uspešno bavi poslovima proizvodnje i ugradnje krovnih prozora. Politika našeg poslovanja usmerena je ka potrebama i željama kupaca. Pored stručnog savetovanja koji kupac može da dobije obilaskom našeg prodajnog objekta, naš tim će izaći na teren i izvršiti neophodna merenja i na taj način će imati neposredan uvid u celokupnu sliku toga šta kupac želi i koji bi prozori bili najadekvatniji za uređenje njegovog doma ili poslovnog prostora. Nakon odabira vrste i dimenzije krovnih prozora, nastupa montaža. Prilikom montiranja izabranog modela vodimo računa o vrsti krova i krovnog pokrivača, nagibu, načinu funkcionisanja i estetici, kako bi naši kupci u potpunosti bili zadovoljni. Nalazimo se u Beogradu, ali krovne prozore možete pronaći i u našim prodavnicama širom Srbije. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije i pitanja vam stojimo na raspolaganju.

Krovni prozori

Vranić, Beograd

Gde i šta radimo
KROVNI PROZORI
Klasični krovni prozori, panoramski krovni prozori, krovni prozori, obloge za valovita krovišta.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Vranić , Beograd i u okolini izvodimo:

Naše delatnosti
Krovni prozori
Ljubomira živkovića-španca 24, 11427 Vranić
Zašto izabrati BRABO DOO BEOGRAD, VRANIĆ?


10
odlična ocena preduzeća
2020
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Proizvodnja i ugradnja krovnih prozora:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju