Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš BOXTER DOO BEOGRAD

broj telefona

Šta vam je potrebno?


BOXTER DOO BEOGRAD

BOXTER DOO BEOGRAD, RUŠANJ

Klimatizacija, ventilacija, grejanje, protivpožarni sistemi, solarno grejanje, projektovanje instalacija i sistema grejanja i hlađenja

i po ostatku Srbije

Vojkan Janković
predstavnik preduzeća

Avalska i deo 11, 11194 Rušanj
Tel: +381 11 ...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2002

Preduzeće Boxter DOO iz Beograda aktivno je na tržištu još od 2002. godine i od tada do danas se uspešno bavi projektovanjem i montažom sistema za ventilaciju, klimatizaciju i grejanje. Pored navedenog, bavimo se i postavljanjem protivpožarnih sistema i solarnih sistema za grejanje. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni, a poverne poslove završavamo u predviđenim rokovima. Iskustvo, stručnost, profesionalnost i kvalitet najbolje opisuju naš način poslovanja, međutim o njemu još više govore brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritoriji grada ali i cele zemlje, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u sve navedeno tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Centralno grejanje

Rušanj, Beograd

Gde i šta radimo
CENTRALNO GREJANJE
Podno grijanje, ploče zidnog grijanja, pomjeranje radijatora, stropno grijanje, instaliranje plinskog kotla, kotao na pelete, peć na ulje, kvalitetna izvedba kotlovnice, poduzeće za strojne instalacije.

Ponuda
ETAŽNO GREJANJE
GASNE INSTALACIJE
KLIMA UREĐAJI, KLIME
Kućna klima, povezivanje klime, servis klima uređaja, zidni klima uređaji, podne stojeće klime, prijenosna klima.

Ponuda
PODNO GREJANJE
SOLARNO GREJANJE
Solarni kolektori za grijanje sanitarne vode, ravni solarni kolektori sa bakrenim apsorberom, cjevni solarni kolektori za grijanje, solarni sistem sa kolektorom, rasteznom posudom, spremnikom topline i solarnom stanicom.

Ponuda
TOPLOTNE PUMPE
VENTILACIJA
ZIDNO GREJANJE
Radove izvodimo i u regijama: Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Rušanj , Beograd i u okolini izvodimo:

Avalska i deo 11, 11194 Rušanj
Ocene stranaka
9.4/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati BOXTER DOO BEOGRAD?


9.4
odlična ocena preduzeća
17
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Klimatizacija, ventilacija, grejanje, protivpožarni sistemi, solarno grejanje, projektovanje instalacija i sistema grejanja i hlađenja:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,