Prijava u profil
ANTIĆ KLIMATIZACIJA DOO BEOGRAD

ANTIĆ KLIMATIZACIJA DOO BEOGRAD, 260

Ventilacija, ventilacioni sistemi, postavljanje celokupnog sistema ventilacije, ventilacioni kanali , klimatizacija, projektovanje klimatizacije

Beograd , i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Bora Antić
predstavnik preduzeća

Jurija gagarina 229, lok. 260, 11070 Beograd
Tel: +381 11...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2004

Preduzeće Antić Klimatizacija DOO uspešno posluje duže od 14 godina i bavi se projektovanjem i postavljanjem klimatizacionih i ventilacionih sistema. U našoj ponudi se nalaze celokupni sistemi klimatizacije i ventilacije za stambene prostorije, poslovne prostorije, zgrade, banke, ugostiteljskie objekte, kafiće, restorane, spa centre i bazene, sistemi za odsisavanje pare sa bazena, filtriranje i ventilacija vazduha za roštilje, restorane, kafići, diskoteke, dimovodne ventilacije, ventilacije za agresivne i eksplozivne gasove. Poslujemo tačno, precizno i pedantno, u skladu sa postavljenim rokovima. Iza na nas se nalazi veliki broj uspešo realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritoriji grada, ali i cele zemlje, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


ANTIĆ KLIMATIZACIJA DOO BEOGRAD
ANTIĆ KLIMATIZACIJA DOO BEOGRAD objavio/la je referencu za područje Ventilacija
29. Jul 2019
ANTIĆ KLIMATIZACIJA DOO BEOGRAD
ANTIĆ KLIMATIZACIJA DOO BEOGRAD objavio/la je referencu za područje Ventilacija
29. Jul 2019
Gde i šta radimo
KLIMA UREĐAJI, KLIME
VENTILACIJA
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta 260 , Beograd i u okolini izvodimo:

Jurija gagarina 229, lok. 260, 11070 Beograd
Ocene stranaka
9.8/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati ANTIĆ KLIMATIZACIJA DOO BEOGRAD?


9.8
odlična ocena preduzeća
16
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Ventilacija, ventilacioni sistemi, postavljanje celokupnog sistema ventilacije, ventilacioni kanali , klimatizacija, projektovanje klimatizacije:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju