Prijava u profil

ALMINEA-VASILIĆ I OSTALI

ALMINEA-VASILIĆ I OSTALI, ARILJE

Vodoinstalacije, renoviranje kupatila, postavljanje pločica, keramika, montaža pumpi, manji fasaderski radovi

Prijepolje, Sjenica, Užice , i po ostatku Srbije

Boban Vasilić
predstavnik preduzeća

D. Vitorovića 14, 31230 Arilje
Tel: +381 65...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 0

Preduzeće ALMINEA-VASILIĆ I OSTALI aktivno i uspešno posluje još od 2004. godine i od tada do danas se uspešno bavi vodoinstalaterskim poslovima. Ukoliko vam je potrebno postavljanje i popravka vodoinstalacija, montaža pumpi, renoviranje kupatila, postavljanje keramičkih pločica, kao i fasaderski radovi manjeg obima, mi smo pravi izbor za vas. Poslujemo u skladu sa želja,a zeahtevima i potrebama naših klijenata, poštujući zadate rokove za završetak radova. Kvalitet, stručnost i pedantnost su glavne odlike našeg poslovanja. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Nalazimo seu Arilju i poslujemo na teritoriji zlatiborske regije, ali i šire, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u sve navedeno i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Renoviranje kupatila

Arilje, Zlatiborski

Gde i šta radimo
RENOVIRANJE KUPATILA
VODOINSTALATER
Vodovod za kuću, fekalna kanalizacija, vodovodarski radovi, montaža WC školjke, kvalitetna obnova vodovoda, poduzeće za vodovodne usluge.

Ponuda
FASADE
Fasada eko sklad, renovacija fasade, uklanjanje fasade, nadstrešnica agepan ploče, sokl od kuriplasta, izolacije za fasadu, završni sloj fasade, fasada 20 cm, fasada prirodni amterijali, dobra fasada sa izolacijom, fasaderski majstori.

Ponuda
KERAMIKA, KERAMIČAR
Polaganje pločica, keramičke pločice po podu, keramika kod novogradnje, polaganje umjetnog kamena, polaganje pločica na vanjskoj terasi, polaganje keramike na balkonu, fugiranje fuga, oblaganje stepenica s keramikom, keramika v stanovanju, keramičarski izvođač.

Ponuda
LEPLJENJE PLOČICA
Radove izvodimo i u regijama: Prijepolje, Sjenica, Užice , Raški, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Arilje , Zlatiborski i u okolini izvodimo:

D. Vitorovića 14, 31230 Arilje
sve ocene
Gde i šta radimo

Vodoinstalacije, renoviranje kupatila, postavljanje pločica, keramika, montaža pumpi, manji fasaderski radovi:

Raški, Zlatiborski,