Prijava u profil

AD SREMPUT RUMA

AD SREMPUT RUMA, RUMA

Izgradnja puteva i autoputeva, niskogradnja, asfaltiranje, izgradnja železnica i hidrotehničkih objekata, održavanje puteva

Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, i po ostatku Srbije

Milojica Marković
predstavnik preduzeća

Trg oslobođenja 12, 22400 Ruma
Tel: +381 22...

Veličina ekipe: 100
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2003

Preduzeće AD Sremput iz Rume aktivno i uspešno posluje od 2003. godine. Bavimo se niskogradnjom, odnosno izgradnjom puteva, železničkih pruga, hidrotehničkih objekata, asfaltiranjem, proizvodnjom betona i asfalta. Pored navedenog obavljamo i redovno i zimsko održavanje puteva na teritoriji Srema. Tradicija, kvalitet, profesionalnost, i poštovanje zadatih rokova za završetak poslova karakterišu naše poslovanje. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Rumi i poslujemo na teritoriji Srema, Južne Bačke, Beograda, ali i šire, u skladu sa obimom predviđenih poslova . Uverite se u sve navedeno i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stoojimo na raspolaganju.

Gde i šta radimo
ISKOP ZEMLJE
ASFALTIRANJE
GRADNJA PUTEVA
NISKOGRADNJA
Radove izvodimo i u regijama: Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Ruma , Sremski i u okolini izvodimo:

Trg oslobođenja 12, 22400 Ruma
Zašto izabrati AD SREMPUT RUMA?


9.7
odlična ocena preduzeća
17
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Izgradnja puteva i autoputeva, niskogradnja, asfaltiranje, izgradnja železnica i hidrotehničkih objekata, održavanje puteva:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Sremski, Zapadno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju