Prijava u profil
ENERGY NET SERVICES DOO KAĆ

ENERGY NET SERVICES DOO KAĆ, KAĆ

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema

i po ostatku Srbije

Aleksandar Jovičić
predstavnik preduzeća

Proleterska 49, 21241 Kać
Tel: +381 21...

Veličina ekipe: 100
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 1991

Preduzeće Energy Net DOO osnovano je daleke 1991. godine i od tada do danas uspelo je da postane jedno od vodećih regionalnih preduzeća u oblasti grejanja, klimatizacije, ventailacije i instalacione i sanitarne opreme. U našoj ponudi možete pronaći širok spektar opreme za grejanje kao što su: kotlovi za centralno grejanje, toplotne pumpe, sobne kamine i peći, opreme za zidno i podno grejanje, ventile, cevi, radijatore, rezervoare za tehničku vodu, dimnjačke sisteme, gorionice i opremu, kao i sve ostalo što vam je neophodno prilikom odabira i ugradnje sistema za grejanje. Pored navedenog, posedujemo i solarne sisteme, bojlere za sanitarnu vodu, klima uređaje, ventilacionu opremu, prečistače vazduha, instalacioni materijal, sanitarije i opremu kao i drugi potrošni materijal. O profesionanosti, posvećenosti, stručnosti našeg poslovanja nećemo govoriti mi, jer o tome govore mnogobrojna priznanja, plakete i reference, i veliki broj zadovoljnih klijenata. Mi smo tu da kreiramo i implementiramo rešenja u oblasti grejanja, klimatizacije, ventilacije, instalacija i sanitarne opreme, na efikasan i pouzdan način, pružajući odličan kvalitet po fer cenama. Poslujemo na teritoriji cele Srbije, ali i šire. Za sva pitanja i informacije možete nas kontaktirati, naše ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju.

Gasne instalacije

Kać, Južno-bački

Gde i šta radimo
GASNE INSTALACIJE
GREJANJE
Podno grijanje, montaža zidnog grijanja, zamjena radiajtora, grijanje na stropu, grijanje na plinski kotao, peć za pelete, ugradnja peći na ulje, povoljno centralno grijanje, strojar.

Ponuda
KAMINI
KLIMA-UREĐAJI, KLIME
Klimatski uređaji, montaža klima uređaja, servisiranje klima, klasične klime, podni klima uređaji, mobilna klima.

Ponuda
KOTAO NA BIOMASU
Kotlovi za rasplinjavanje na drva, kombinirani kotlovi za cjepanice i pelete.

Ponuda
MAŠINSKE INSTALACIJE
Novogradnje kotlovnice, sanacija kotlovnice, hidraulično balansiranje, kotlovnica na biomasu.

Ponuda
PODNO GREJANJE
SOLARNE ELEKTRANE
Fotonapetostni moduli, fotonaponski sustavi, postavljanje solarne elektrane.

Ponuda
SOLARNI KOLEKTORI
SOLARNI SISTEMI
TOPLOTNE PUMPE
Toplinska pumpa za kuću, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinske pumpe zrak voda.

Ponuda
VENTILACIJA
KUPATILA
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Kać , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Proleterska 49, 21241 Kać
Zašto izabrati ENERGY NET SERVICES DOO KAĆ?


9.7
odlična ocena preduzeća
30
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju