Prijava u profil

ZORAN VUKAS PR UGRADNJA STOLARIJE ALULINE PRIBOJ

ZORAN VUKAS PR UGRADNJA STOLARIJE ALULINE PRIBOJ, PRIBOJ

Garažna vrata, industrijska garažna vrata, rolo garažna vrata, segmentna garažna vrata

Prijepolje, Sjenica, Užice , i po ostatku Srbije

Zoran Vukas
predstavnik preduzeća

Limska bb, 31330 Priboj
Tel: +381 69...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2015

Preduzeće ALULINE iz Priboja aktivno je na tržištu od 2015. godine i vrlo je uspešno u domenu svog poslovanja, a to je prozvodnja i ugradnja svih vrsta garažnih vrata. Ukoliko su vam potrebna industrijska garažna vrata, segmentan i rolo garažna vrata, krilna garažna vrata, kao i sve druge vrtse garažnih vrata, mi smo pravi izbor za vas. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni a poverene poslove obavljamo u predviđenim rokovima, i po željama, zahtevima i potrebama naših klijenata. Imamo odličan odnos cene i kvaliteta. Profesionalno i predano pristupamo svakom poverenom poslu i klijentu, jer smatramo da nam je najbolji vid reklame upravo zadovoljan klijent. Nalazimo se u Priboju i poslujemo na teritoriji zlatiborske regije, ali i šire, u skladu sa obimo predviđenih poslova. Uverite se u kvalitet i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve infomracije vam stojimo na raspolaganju.


Garažna vrata

Priboj, Zlatiborski

Gde i šta radimo
GARAŽNA VRATA
Velika garazna vrata, motor podizna garažna vrata, rolo podizna garažna vrata, montaža garažnih vrata, bočna garažna vrata, industrijska garažna vrata, jednokrilna garažna vrata, automatska garažna vrata.

Ponuda
INDUSTRIJSKA GARAŽNA VRATA
KRILNA GARAŽNA VRATA
POKRETNA GARAŽNA VRATA
ROLO GARAŽNA VRATA
SEGMENTNA GARAŽNA VRATA
Radove izvodimo i u regijama: Prijepolje, Sjenica, Užice , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Priboj , Zlatiborski i u okolini izvodimo:

Limska bb, 31330 Priboj
Ocene stranaka
8.7/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati ZORAN VUKAS PR UGRADNJA STOLARIJE ALULINE PRIBOJ?


8.7
odlična ocena preduzeća
5
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Garažna vrata, industrijska garažna vrata, rolo garažna vrata, segmentna garažna vrata:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju