Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš ZORAN PETKOVIĆ PR KAMENOREZAČKA GRAĐEVINSKA RADNJA PETKOVIĆ STONE BEOGRAD

broj telefona

Šta vam je potrebno?


ZORAN PETKOVIĆ PR KAMENOREZAČKA GRAĐEVINSKA RADNJA PETKOVIĆ STONE BEOGRAD

ZORAN PETKOVIĆ PR KAMENOREZAČKA GRAĐEVINSKA RADNJA PETKOVIĆ STONE BEOGRAD, BEOGRAD

Sečenje, oblikovanje i obrada kamena, mermera i granita, uređenje kamenom enterijera i eksterijera, podovi, stepeništa, zidne obloge, spomenici

Beograd , i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Zoran Petković
predstavnik preduzeća

Avalska 102b, 11030 Beograd
Tel: +381 63 ...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2015

Kamenorezačka radnja Petković Stone iz Beograda uspešno posluje od 2015. godine i bavi se kamenorezačkim i klesarskim poslovima. Ukoliko vam je potrebno postavljanje mermera i granita, uređenje stepeništa, terasa, balkona, podova mermerom i granirom, šank pultovi, kuhinjski pultovi, spomenici, uslužno klesanje i sečenje mermera i granita, kao i drugi kamenorezački poslovi, možete nas kontaktirati. Poslujemo tačno, brzo i precizno, u skladu sa postavljenim rokovima. U našoj ponudi se nalazi veliki broj različitih vrsta mermera i granita za svačiji ukus. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritoriji grada, ali i šire, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Kamenorezac

Beograd , Beograd

Gde i šta radimo
KAMENOREZAC
TERACO KAMEN
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd, Južno-banatski, Kolubarski, Podunavski, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Naše delatnosti
Kamenorezac
Teraco kamen
Avalska 102b, 11030 Beograd
Ocene stranaka
8.9/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati ZORAN PETKOVIĆ PR KAMENOREZAČKA GRAĐEVINSKA RADNJA PETKOVIĆ STONE BEOGRAD?


8.9
odlična ocena preduzeća
Gde i šta radimo

Sečenje, oblikovanje i obrada kamena, mermera i granita, uređenje kamenom enterijera i eksterijera, podovi, stepeništa, zidne obloge, spomenici:

Grad, Beograd, Južno-banatski, Kolubarski, Podunavski, Sremski,