Prijava u profil

ŽIVADIN JOVANOVIĆ PREDUZETNIK UGRADNJA STOLARIJE ESTHETIC HOME 034 KRAGUJEVAC

ŽIVADIN JOVANOVIĆ PREDUZETNIK UGRADNJA STOLARIJE ESTHETIC HOME 034 KRAGUJEVAC, KRAGUJEVAC

ALU i PVC stolarija, roletne, komarnici, venecijaneri, trakaste zavese

Aranđelovac, Kragujevac, i po ostatku Srbije

Živadin Jovanović
predstavnik preduzeća

Skerlićeva 32/1, 34000 Kragujevac
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2015

Preduzeće Esthetic Home 034 iz Kragujevca aktivno je na tržištu duži niz godina i uspešno se bavi prodajom i montažom ALU i PVC stolarije sa pratećim programom. U našem asortimanu možete pronaći aluminijumska vrata i prozore, PVC vrata i prozore, balkonska, ulazna, garažna i rolo vrata, tende, suncobrane, komarnike, roletne, venecijanere, rolo zavese, PVC ograde, tuš kabine, spuštene plafona za stambene i industrijske objekte kao i još mnogo toga. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni i uvek poštujemo rokove naših klijenata. Poseban akcenat stavljamo na kvalitet naših proizvoda, za koji dajemo odgovarajuću garanciju. Želje, zahtevi i potrebe naših klijenata su nam na prvom mestu. Nalazimo se u Kragujevcu i poslujemo na teritoriji Šumadije, grada Beograda, kao i u podunavskoj, pomoravskoj i braničevskoj regiji. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije naše ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju.


Aluminijumska ulazna vrata

Kragujevac, Šumadijski

Gde i šta radimo
ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA
ALUMINIJUMSKI PROZORI
Dvoslojni aluminijski prozori, troslojni aluminijski prozori, fiksni aluminijski prozori, jednokrilni aluminijski prozori, dvokrilni aluminijski prozori, aluminijska balkonska vrata, aluminjaski panoramski zid.

Ponuda
GARAŽNA VRATA
Sekcijska garažna vrata, podizna garažna vrata sa prozorom, rolo podizna garažna vrata, servis garažnih vrata, bočna garažna vrata, industrijska garažna vrata, jednokrilna garažna vrata, garažna vrata mehanizam.

Ponuda
KOMARNICI
MONTAŽA, UGRADNJA PROZORA
PANELNE ZAVESE
PANORAMSKA VRATA
PVC PROZORI
Dvoslojni PVC prozori, troslojni plastični prozori, fiksni drveni prozori, jednokrilni PVC prozori, dvokrilni PVC prozori, drvena balkonska vrata, panoramske klizne PVC stijene, kupnja i montaža PVC prozora, ponuđač za plastične prozore.

Ponuda
PVC ULAZNA VRATA
ROLETNE
SPOLJAŠNJE ROLETNE
TENDE, MARKIZE
PVC OGRADE
Radove izvodimo i u regijama: Aranđelovac, Kragujevac, Braničevski, Grad, Beograd, Podunavski, Pomoravski, Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Kragujevac , Šumadijski i u okolini izvodimo:

Skerlićeva 32/1, 34000 Kragujevac
Ocene stranaka
8.5/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati ŽIVADIN JOVANOVIĆ PREDUZETNIK UGRADNJA STOLARIJE ESTHETIC HOME 034 KRAGUJEVAC?


8.5
odlična ocena preduzeća
5
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

ALU i PVC stolarija, roletne, komarnici, venecijaneri, trakaste zavese:

Braničevski, Grad, Beograd, Podunavski, Pomoravski, Šumadijski,