Prijava u profil

ZEHNIJA DEMIROVIĆ PR ALU-DOOR 2016

ZEHNIJA DEMIROVIĆ PR ALU-DOOR 2016,

ALU stolarija, PVC stolarija, PVC prozori, ALU prozori, PVC vrata, ALU vrata, venecijaneri, roletne, komarnici

Kraljevo , Novi Pazar,

Zehnija Demirović
predstavnik preduzeća

Ivanča bb
Tel: 066 912...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2016

Preduzeće ZEHNIJA DEMIROVIĆ PR ALU-DOOR aktivno je na tržištu od 2016. godine i uspešno se bavi proizvodnjom, prodajom i montažom ALU i PVC stolarije po meri. Ukoliko su vam potrebna aluminijumska vrata i prozori. Poslujemo brzo, tačno i kvalitetno u skladu sa predviđenim rokovima. Naši monteri će bez problema izvršiti dostavu, demontažu stare i montažu nove stolarije. Iza nas se nalazi veći broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Nalazimo se u Novom Pazaru i poslujemo na teritoriji grada i okoline, u skladu sa obimom poslova. Uverite se u prefesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Aluminijumska ulazna vrata

Novi Pazar, Raški

Gde i šta radimo
ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA
ALUMINIJUMSKI PROZORI
Dvoslojni ALU prozori, troslojni ALU prozori, fiksni aluminijski prozori, jednokrilni ALU prozori, dvokrilni ALU prozori, aluminijska balkonska vrata, aluminjaska klizna vrata.

Ponuda
KOMARNICI
MONTAŽA, UGRADNJA PROZORA
Uobičajena montaža prozora, ugradnja prozora po RAL sistemu sa trakicama, montaža prozora na stirodur, montaža prozora na vanjski rub fasade, ugradnja prozora niskoenergetska kuća, zamjena prozora.

Ponuda
PROZORI
PVC PROZORI
Dvoslojni plastični prozori, troslojni PVC prozori, fiksni drveni prozori, jednokrilni plastični prozori, dvokrilni PVC prozori, drvena balkonska vrata, PVC panoramska stijena, kvalitetni plastični prozori u kući, poduzeće za plastične prozore.

Ponuda
PVC ULAZNA VRATA
SENILA
Fasadna tenda, protivlomne žaluzine, vanjske rolete, fiksni komarnici, rolete u kutiji, solarna nadstrešnica, klizni brisoleji, pergole, kvalitetna automatska sjenila, proizvođač sjenila.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Kraljevo , Novi Pazar, Raški. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta

Ivanča bb
Zašto izabrati ZEHNIJA DEMIROVIĆ PR ALU-DOOR 2016?


8.4
odlična ocena preduzeća
Gde i šta radimo

ALU stolarija, PVC stolarija, PVC prozori, ALU prozori, PVC vrata, ALU vrata, venecijaneri, roletne, komarnici:

Raški,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju