Prijava u profil

ZAVRŠNI RADOVI U GRAĐEVINARSTVU KERA-TON DRAGAN KOVAČEVIĆ PREDUZETNIK NOVI SAD

ZAVRŠNI RADOVI U GRAĐEVINARSTVU KERA-TON DRAGAN KOVAČEVIĆ PREDUZETNIK NOVI SAD,

Postavljanje podnih obloga, postavljanje keramike, keramičarski radovi, hidroizolacija podova, postavljanje behatona, komadni teraco program

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas,

Dragan Kovačević
predstavnik preduzeća

Vršačka 61, 21000
Tel: +381 62...

Veličina ekipe: 3
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2008

Stranke nam poveravaju projekte postavljanja keramičkih pločica gotovo 11 godina. Kera-Ton je zanatska radnja koja se nalazi u Novom Sadu i uspešno možemo da završimo manje i srednje projekte. Od mnogobrojnih podnih i zidnih obloga, najčeće se angažujemo na postavljanju keramičkih pločica, prodajom i ugradnjom granitnog i komadnog teraco programa kao i postavljanju behatona. Prevashodno smo prisutni na teritoriji južno-bačkog okruga i na ovim prostorima smo realizovali najviše projekata i bili veoma zapažđeni. Ukoliko su Vam kvalitet, pouzdanost i brzina u radu merila vrednosti za izvođača radova onda je Kera-Ton apsolutni šampion i idealan izbor za Vas.


Hidroizolacija temelja

Novi Sad, Južno-bački

Gde i šta radimo
HIDROIZOLACIJA TEMELJA
DEKORATIVNI KAMEN
Lomljeni kamen na coklu, ljepljenje prirodnog kamena, kamena obloga na stepenicama.

Ponuda
POPLOČAVANJE DVORIŠTA
Opločivanje dvorišta, opločenje prilaza, postavljanje tlakovaca na prilazu, polaganje tlakovaca na pločniku, rubnici na dvorištu, postavljanje granitnih kocki, tlak iz debala drveća, iskop i nasipavanje za tlakovce, povoljno postavljanje tlakovaca, izvođač postavljanja tlakovaca.

Ponuda
TERACO KAMEN
ZIDNE OBLOGE
CEMENTNA KOŠULJICA
Klasični cementni estrihi, brzovezujući estrihi, armirani estrih, estrih kod novogradnje, obnova staroga drvenog poda sa estrihom, izvedba betonskog estriha, izvođač estriha.

Ponuda
KERAMIČKE PLOČICE
KERAMIKA, KERAMIČAR
Keramičarski radovi, podne pločice, keramika pri kući, polaganje kamena, vanjska terasa pločice, pločice na balkonu, obnova fuga, oblaganje stepenica s keramikom, polaganje keramike, keramičarstvo.

Ponuda
LEPLJENJE PLOČICA
PODNE OBLOGE
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Južno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Veliki izbor pločica

Vršačka 61, 21000
Ocene stranaka
9.3/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati ZAVRŠNI RADOVI U GRAĐEVINARSTVU KERA-TON DRAGAN KOVAČEVIĆ PREDUZETNIK NOVI SAD?


9.3
odlična ocena preduzeća
12
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje podnih obloga, postavljanje keramike, keramičarski radovi, hidroizolacija podova, postavljanje behatona, komadni teraco program:

Južno-bački,