Prijava u profil

ZANATSKI CENTAR ANDRIĆ DOO

ZANATSKI CENTAR ANDRIĆ DOO,

elektroinstalacije, centralno grejanje, gasno grejanje, termotehničke instalacije, elektro nacrti, projektovanje elektro nacrta, termičko grejanje, te

Prijepolje, Sjenica, Užice ,

Goran Andrić
predstavnik preduzeća

Nikole pašića 50, 31000
Tel: +381 31...

Veličina ekipe: 6
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2001

ZANATSKI CENTAR ANDRIĆ DOO firma koja se bavi projektovanjem i izvođenjem termotehničkih instalacija od aprila 2001. godine sa sedištem u Užicu. Tokom godina iskustva smo uspeli da dostignemo adekvatno pozicioniranje na tržištu, lako uočljiv kvalitet i realizaciju projekata primenjenih u prostorima različitih veličina, od stambenih, do velikih proizvodnih hala i poslovnih sistema. Reč je o svim termičkim uslovima, nezavisno od toga da li je u pitanju grejanje ili hlađenje objekta. Tradicija, iskustvo, stručnost, kvalitet su reči koje ukratko opisuju naš način poslovanja, ali o njemu mnogo više govore brojne reference koje posedujemo. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Nalazimo se u Užicu i poslujemo u regionu. Uverite se u kvalitet naših usluga i kontaktirajte nas. Za sva pitanja i informacije naše ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju.


Gde i šta radimo
PROJEКTOVANJE ELEКTROINSTALACIJA
Nacrt električnih instalacija, niskonaponski priključak, pametne instalacije, projekt solarnih sustava, projektiranje gromobranske zaštite, telekomunikacijske instalacije.

Ponuda
ELEKTRIČAR, ELEKTROINSTALACIJE
Nove elektične inštalacije, sanacija električnih instalacija, elektrika v sanu, mansardne električne instalacije, grubi razvod elektroinstalacija, žice za elektriku, montaža štekara, kvalitetne elektoinstalacije u kući, elektroinstalater.

Ponuda
GASNE INSTALACIJE
GREJANJE
Podno grijanje, ploče zidnog grijanja, zamjena radiajtora, stropno grijanje, montaža plinskog kotla, peć za pelete, kotao na loživo ulje, izvedba centralnog grijanja, poduzeće za grijanje.

Ponuda
KLIMA UREĐAJI, KLIME
MAŠINSKE INSTALACIJE
PODNO GREJANJE
Montaža podnog grijanja, podno zagrijavanje sa sistemskim pločama, podno grijanje sa cijevima, podno grijanje s grejnom mrežom, podno grijanje u spavaćoj sobi, podno zagrijavanje u kupaonici, terasa sa podnim grijanjem, parket na podnom grijanju.

Ponuda
SOLARNI KOLEKTORI
Solarni kolektori za grijanje vode, ravni kolektori, cjevni vakumski kolektori, kompletni solarni sistem za grijanje i sanitarnu vodu.

Ponuda
TOPLOTNE PUMPE
Toplinska pumpa za kuću, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinske pumpe zrak voda.

Ponuda
ZIDNO GREJANJE
Radove izvodimo i u regijama: Prijepolje, Sjenica, Užice , Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Zlatiborski i u okolini izvodimo:

Nikole pašića 50, 31000
Ocene stranaka
9.7/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati ZANATSKI CENTAR ANDRIĆ DOO?


9.7
odlična ocena preduzeća
19
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Elektroinstalacije, centralno grejanje, gasno grejanje, termotehničke instalacije, elektro nacrti, projektovanje elektro nacrta, termičko grejanje, te:

Zlatiborski,