Prijava u profil
Xella Srbija d.o.o.

Xella Srbija d.o.o., Vreoci

Građevinski materijal, gradnja, izolacija, gradnja ključ u ruke, novogradnja

Za područje

  Danilo Vučurević
  predstavnik preduzeća

  Vreoci , Beograd
  Tel: 0628008...

  Kompanija Xella Srbija je deo nemačke grupacije Xella. Bavi se proizvodnjom i prodajom premium građevinskih materijala robnih marki Ytong, Silka i Multipor, koji su sinonim moderne, održive i ekološke gradnje. Zahvaljujući svojim karakteristikama, kao što su vrhunska termo i zvučna izolacija, protivpožarnost (A1 klasa negorivosti), stabilnost i trajnost, Ytong, Silka i Multipor predstavljaju optimalna rešenja za izgradnju svih tipova objekata.

  Ytong je građevinski materijal za zidanje iz grupe porobetona. Jedinstven Ytong sistem gradnje, u kome se svi elementi međusobno dopunjuju, obezbeđuje kompletna rešenja na svim pozicijama i u svim fazama gradnje. Ekonomičan, lagan i namenjen brzoj gradnji, Ytong je građevinski materijal sa termoizolacionim svojstvima, pogodan za izgradnju energetski efikasnih stambenih, poslovnih i industrijskih objekata.

  Silka je robna marka kalcijum silikatnih blokova. Zahvaljujući jedinstvenim karakteristikama, Silka blokovi, obezbeđuju odličnu zvučnu izolaciju, čvrstoću i nosivost.

  Koriste se u izgradnji svih tipova objekata, a najčešću primenu nalaze na pozicijama na kojima postoji zahtev za visokim stepenom zaštite od buke. Zahvaljujući gustini materijala i otpornosti na pritisak, čak i najtanji zidovi izgrađeni od Silka blokova, pružaju izuzetnu zvučnu izolovanost.

  Multipor mineralne termoizolacione ploče, proizvedene od prirodnih sirovina, namenjene su termoizolaciji objekata. Negorivost (A1 klasa), lakoća materijala i mogućnost primene za spoljašnju i unutrašnju izolaciju, čine ga jedinstvenim rešenjem na tržištu.

  Gradnja kuće - ključ u ruke

  Vreoci, Beograd

  U blizini mesta Vreoci , Beograd i u okolini izvodimo:

  Vreoci , Beograd
  Gde i šta radimo

  Građevinski materijal, gradnja, izolacija, gradnja ključ u ruke, novogradnja:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,