Prijava u profil
VUROLL

VUROLL, JAGODINA

Proizvodnja i prodaja PVC i Alu roletni, proizvodnja i prodaja komarnika, proizvodnja i prodaja profila za stolariju

Ćuprija, Jagodina, Paraćin, i po ostatku Srbije

Miloš Brkić
predstavnik preduzeća

7. jula bb, 35000 Jagodina
Tel: +381 65...

Veličina ekipe: 20
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2010

Možemo se pohvaliti sa više od 9 godina iskustva u pružanju usluge iz domena montaže sistema zaštite od sunca i elemenata za PVC stolariju. Naša radionica je smeštena u Jagodina gde smo prepoznati kao jedna od najrespektabilnijih firmi iz ove delatnosti. U sastavu naše ekipe su zaposleni veoma sposobni i iskusni majstori/monteri i zajedno imamo potencijal da se bavimo i učestvujemo u projektima svih opsega. Pored navedenog bavimo se i postavljanjem svih vrsta roletni, komarnika, ograda kao i rolo garažnih vrata. Vuroll je svoju politiku poslovanja u potpunosti usmerio ka zadovoljstvu njegovih klijenata i odredio se kao firma kojoj su stranke na prvom mestu.


Komarnici

Jagodina, Pomoravski

Gde i šta radimo
KOMARNICI
PANELNE ZAVESE
PLISIRANE ZAVESE
ROLO GARAŽNA VRATA
SENILA
Fasadna tenda, S žaluzine, unutarnje rolete, fiksni komarnici, ugradne rolete, nadstrešnice, klizni brisoleji, pergole, dobre vanjske žaluzine, montaža i servis sjenila.

Ponuda
SPOLJNE ROLETNE
SPOLJNI ROLO ZASTORI
TRAKASTE ZAVESE
PVC OGRADE
Radove izvodimo i u regijama: Ćuprija, Jagodina, Paraćin, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Jagodina , Pomoravski i u okolini izvodimo:

7. jula bb, 35000 Jagodina
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati VUROLL?


9.2
odlična ocena preduzeća
10
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Proizvodnja i prodaja PVC i Alu roletni, proizvodnja i prodaja komarnika, proizvodnja i prodaja profila za stolariju:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju