Prijava u profil

VODOTERMIKA INŽENJERING DOO SMEDEREVSKA PALANKA, Smederevska palanka

Izrada termotehničkih instalacija, izrada hidrotehničkih istalacija, održavanje termotehničkih i hidrotehničkih instalacija

i po ostatku Srbije
Za područje

  Ivica Stanković
  predstavnik preduzeća

  Smederevska palanka, Podunavski
  Tel: +381 26...

  Veličina ekipe: 6
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2007

  Možemo se pohvaliti sa više od 12 godina iskustva u pružanju instalaterskih usluge kao i brojnim realizovanim poslovima. Naše sedište je u Smederevskoj Palanci gde smo prepoznati kao jedni od najrespektabilnijih izvođača instalacija vodovoda i kanalizacije. U sastavu naše ekipe su zaposleni stručni i provereni instalateri i zajedno imamo potencijal da se bavimo i učestvujemo u projektima svih opsega. Najviše smo angažovani na izradi termotehničkih i hidrotehničkih instalacija. VODOTERMIKA INŽENJERING je svoju politiku poslovanja u potpunosti usmerio ka zadovoljstvu njegovih klijenata i investitora i usluge je učinio cenovno dostupnim svim zainteresovanim strankama.

  Gde i šta radimo
  Gasne instalacije
  Grejanje
  Montaža podnog grijanja, zidno grijanje, radijatorsko grijanje, grijanje na stropu, grijanje na plinski kotao, montaža peči na pelete, peć na ulje, dostava i montaža toplinske pumpe, izvođač za grijanje.
  Ponuda
  Mašinske instalacije
  Novogradnje kotlovnice, modernizacija kotlovnice, hidraulično balansiranje, kotlovnica loživno ulje.
  Ponuda
  Podno grejanje
  Podno grijanje, podno grijanje sistemske ploče, podno grijanje na vodu, dopolnilmo podno zagrijavanje, podno grijanje dnevne sobe, podno grijanje u kupaonici, podno grijanje protiv smrzavanja, podno zagrijavanje parketa.
  Ponuda
  Toplotne pumpe
  Toplinska pumpa za podno i radijatorsko grijanje, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinska pumpa za novoizgrađene objekte.
  Ponuda
  Ventilacija
  Prisilno prezračivanje, rekuperacijski sustav, klima naprava sa mogućnoću prezračivanja, centralno prezračivanje kuće, lokalna rekuperacija.
  Ponuda
  Vodoinstalater
  Vodovodne instalacije, kanalizacija za odvod, vodovodarski radovi, montaža umivalnika, vodovod u sanitarijama, izvođač vodovoda.
  Ponuda
  Zidno grejanje
  Zagrijavanje u zidovima, zidno grijanje u suhomontažnim zidovima, zidno zagrijavanje sa vodom, električno zidno grijanje.
  Ponuda
  Komunalni priključci

  U blizini mesta Smederevska palanka, Podunavski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati VODOTERMIKA INŽENJERING DOO SMEDEREVSKA PALANKA?


  9.1
  odlična ocena preduzeća
  15
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Izrada termotehničkih instalacija, izrada hidrotehničkih istalacija, održavanje termotehničkih i hidrotehničkih instalacija:

  Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-banatski, Nišavski, Pčinjski, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zlatiborski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju