Prijava u profil

VILEDIS DOO ZA USLUGE I TRGOVINU NOVI SAD

VILEDIS DOO ZA USLUGE I TRGOVINU NOVI SAD,

čišćenje objekata,čišćenje stanova, čišćenje i održavanje zgrada, čišćenje poslovnog prostora, održavanje higijene, predsednik skupštine stanara

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas,

Snežana Mazić
predstavnik preduzeća

Vladike ćirića 30, 21000
Tel: +381 21...

Veličina ekipe: 6
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2010

Firma VILEDIS DOO iz Novog Sada je na našem tržištu dugo godina unazad. Tim koji je održavanje doveo do savršenstva jer nam ništa nije nemoguće niti strano. Ušpesno odrađujemo svaki projekat i uspešno odgovaramo na sva vaša pitanja i zahteve. Sve stambene i poslovne jedinice održavamo najboljim sredstvima,trudimo se i ulažemo u naše poslovanje. Iskoristite priliku, provedite vaše slobodno vreme sa vama bitnim osobama a mi ćemo umesto vas vaš prostor da održimo savršeno čistim. Sedište nam je u Novom Sadu gde i poslujemo ali odgovaramo i na pozive širom Sremskog i Južno-bačkog okruga. Čekamo vas. Za sve dodatne informacije nas slobodno kontaktirajte, stojimo vam na usluzi.

Gde i šta radimo
AGENCIJA ZA ČIŠĆENJE
ODRŽAVANJE
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Južno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Vladike ćirića 30, 21000
Zašto izabrati VILEDIS DOO ZA USLUGE I TRGOVINU NOVI SAD?


9.5
odlična ocena preduzeća
11
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

čišćenje objekata,čišćenje stanova, čišćenje i održavanje zgrada, čišćenje poslovnog prostora, održavanje higijene, predsednik skupštine stanara:

Južno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju