Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš VIA VERDE D.O.O. BEOGRAD-VOŽDOVAC

broj telefona

Šta vam je potrebno?


VIA VERDE D.O.O. BEOGRAD-VOŽDOVAC

VIA VERDE D.O.O. BEOGRAD-VOŽDOVAC, BEOGRAD

Usluge uređenja i održavanja okoline, Hortiklutura, Uređenje dvorišta, Uređenje parkova i javnih površina, Ozeljenjavanje,

i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Nataša Savić
predstavnik preduzeća

Milovana marinkovića 31, 11010 Beograd
Tel: +381 62 ...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2015

Preduzeće VIA VERDE DOO iz Beograda aktivno je na tržištu od 2015. godine i uspešno se bavi poslovima iz oblasti hortikulture. Ukoliko vam je potrebno iskopavanje, postavljanje zemljišta za travnjake i bašte, sadnja i nabavka sadnica, cveća, biljaka i ukrasnog rastinja, nabavka i postavljanje baštenskog mobilijara, uređenje dvorišta, parkova, javnih površina, kao i drugi poslovi vezani za hortikulturu, i smo pravi izbor za vas. Naš posvećen i kreativan tim može da realizuje svaku vašu želju. Poslujemo u skladu sa principima kvaliteta pružanja usluga i profesionalnosti poslovanja. Poverene projekte završavamo u predviđenim rokovima. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritoriji Beograda, ali i šire okoline. Uverite se u sve navedeno i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Hortikultura, bašta, dvorište

Beograd , Beograd

Gde i šta radimo
HORTIKULTURA, BAŠTA, DVORIŠTE
UREĐENJE DVORIŠTA
Košnja dvorišta, šišanje žive ograde, prekopavanje zemlje, sijanje trave.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Braničevski, Grad, Beograd, Južno-banatski, Podunavski, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Milovana marinkovića 31, 11010 Beograd
Ocene stranaka
9/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati VIA VERDE D.O.O. BEOGRAD-VOŽDOVAC?


9
odlična ocena preduzeća
Gde i šta radimo

Usluge uređenja i održavanja okoline, Hortiklutura, Uređenje dvorišta, Uređenje parkova i javnih površina, Ozeljenjavanje,:

Braničevski, Grad, Beograd, Južno-banatski, Podunavski, Sremski,