Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš UNION DRVO DOO BEOGRAD

broj telefona

Šta vam je potrebno?


UNION DRVO DOO BEOGRAD

UNION DRVO DOO BEOGRAD, BEOGRAD

nameštaj po meri, nameštaj za kuću, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne sobe, nameštaj za spavaće sobe, montaža nameštaja

Aleksandar Helc
predstavnik preduzeća

Pančevački put 64, 11060 Beograd
Tel: +381 11 ...

Veličina ekipe: 26
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 1996

Preduzeće UNION DRVO DOO iz Beograda osnovano je još daleke 1996. godine i od tada do danas postavljamo sebi standarde u proizvodnji nameštaja, kao i ciljeve u budućoj proizvodnji od kojih ne odstupamo ni u jednom trenutku. U našoj ponudi se nalazi široki asortiman nameštaja za dnevne, dečije i spavaće sobe, radne sobe i američki plakari, plakari i ormari po meri, nameštaj, kuhinje po meri kao i još mnogo toga. Ukoliko niste sigurni na koji način želite da uredite svoj dom, naši dizajneri enterijera vam stoje na raspolaganju, te će se zajedno sa vama potruditi da pronađete ono što vam najviše odgovara. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata, te imamo veliki broj različitih materijala, boja i dezena za svačiji ukus, kako bi i naši najzahtevniji klijenti mogli da pronađu nešto za sebe. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritoriji grada i šire okoline. Uverite se u naš kvalitet i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gde i šta radimo
DEČJE SOBE
DNEVNE SOBE
DRVENE OBLOGE
Drvena obloga nadstrešnice, strop obložen drvetom, drveni zid.

Ponuda
MONTAŽA NAMEŠTAJA
NAMEŠTAJ PO MERI
SPAVAĆE SOBE
STOLAR
Opće stolarstvo, namještaj po mjeri iz ultrapasa, unutarnja oprema furnir, namještaj po željama, povoljne stolarske usluge, izvođač za namještaj po mjeri.

Ponuda
UGRADNI ORMARI
Radove izvodimo i u regijama: Grad, Beograd. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Pančevački put 64, 11060 Beograd
Ocene stranaka
9.7/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati UNION DRVO DOO BEOGRAD?


9.7
odlična ocena preduzeća
23
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Nameštaj po meri, nameštaj za kuću, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne sobe, nameštaj za spavaće sobe, montaža nameštaja:

Grad, Beograd,