Prijava u profil

UNIDAS DOO BEOGRAD

UNIDAS DOO BEOGRAD, BEOGRAD

Drvena stolarija, ALU-drvo stolarija, drveni prozori, drvena vrata, ALU-drvo vrata, ALU.drvo prozori

Beograd , i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Dragan Bojović
predstavnik preduzeća

Đuje i dragoljuba 1-b, 11090 Beograd
Tel: +381 11...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2000

Preduzeće Unidas DOO iz Beograda aktivno je na tržištu još od 2000. godine i punih 18 godina uspešno posluje u delatnosti proizvodnje i montaže drvene stolarije, kao i ALU-drvo stolarije. Ukoliko su vam potrebna drvena vrata i drveni prozori, kao i ALU-drvo vrata i prozori, mi smo pravi izbor za vas. Postavili smo visoke standarde kvaliteta prilikom izrade stolarije od prirodnih materijala, te materijale koje koristimo u proizvodnji su najboljeg kvaliteta i vrhunske obrade. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata na stambenim, poslovnim, i rezidencijalnim objektima, kao i objektima pod zaštitom države, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Poslujemo na teritoriji zemlje i insotranstva. Uverite se u kvalitet naše stolarije i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije naše ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju.


Gde i šta radimo
ALUMINIJUMSKA ULAZNA VRATA
ALUMINIJUMSKI PROZORI
DRVENI PROZORI
PROZORI
ULAZNA VRATA
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Đuje i dragoljuba 1-b, 11090 Beograd
Ocene stranaka
9.9/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati UNIDAS DOO BEOGRAD?


9.9
odlična ocena preduzeća
20
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Drvena stolarija, ALU-drvo stolarija, drveni prozori, drvena vrata, ALU-drvo vrata, ALU.drvo prozori:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju