x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš TIS-JELOVICA

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  TIS-JELOVICA

  TIS-JELOVICA, KRAGUJEVAC

  drvena unutrašnjia vrata, drvena vrata, drveni prozori, drvena stolarija,sobna vrata, ulazna medijapan vrata, unutrašnja medijapan vrata

  Peđa Jovanović
  predstavnik preduzeća

  Kanicova 11a, 34000 Kragujevac
  Tel: +381 32 ...

  Veličina ekipe: 26
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 1997

  Preduzeće TIS-JELOVICA iz Kragujevca osnovano je još daleke 1997. godine i od tada do danas postavljamo sebi standarde u proizvodnji nameštaja, kao i ciljeve u budućoj proizvodnji od kojih ne odstupamo ni u jednom trenutku. U našoj ponudi se nalazi široki asortiman nameštaja za dnevne, dečije i spavaće sobe, radne sobe i američki plakari, plakari i ormari po meri, nameštaj, balkonska dvorišna vrata, vrata drvena - unutrašnja, kao i još mnogo toga. Ukoliko niste sigurni na koji način želite da uredite svoj dom, naši dizajneri enterijera vam stoje na raspolaganju, te će se zajedno sa vama potruditi da pronađete ono što vam najviše odgovara. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata, te imamo veliki broj različitih materijala, boja i dezena za svačiji ukus, kako bi i naši najzahtevniji klijenti mogli da pronađu nešto za sebe. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Kragujevcu i poslujemo na teritoriji grada i šire okoline. Uverite se u naš kvalitet i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


  Gde i šta radimo

  KROVNI PROZORI
  Klasični krovni prozori, panoramski krovni prozori, krovni prozori, obloge za valovita krovišta.

  Ponuda
  DRVENA ULAZNA VRATA
  DRVENI PROZORI
  Dvoslojni drveni prozori, troslojni drveni prozori, fiksni drveni prozori, jednokrilni drveni prozori, dvokrilna drveni prozori, drvena balkonska vrata, drvena panoramska stijena, komplet prozora za kuću, poduzeće za drvene prozore.

  Ponuda
  GARAŽNA VRATA
  Motor sekcijska vrata, podizna garažna vrata, rolo podizna garažna vrata, montaža garažnih vrata, vertikalna garažna vrata, industrijska garažna vrata, jednokrilna garažna vrata, garažna vrata na daljinski upravljač.

  Ponuda
  MONTAŽA VRATA I PROZORA
  Klasična montaža prozora, montaža prozora po RAL standardu, montaža prozora na stirodur špaletu, montaža prozora na vanjski rub fasade, montaža prozora pri novi kući, demonataža prozora.

  Ponuda
  ULAZNA VRATA
  Lesena vhodna vrata, ALU ulazna vrata, plastična ulazna vrata, ulazna vrata od masivnog drveta, ugodna ulazna vrata, sigurnost ulazna vrata, nizkoenergetska ulazna vrata, ulazna vrata sa staklom, povoljna aluminijska ulazna vrata, poduzeće za ulazna vrata.

  Ponuda
  DEČJE SOBE
  Dječja soba po mjeri, mladenačka soba po mjeri, struktura za dječju sobu.

  Ponuda
  DNEVNE SOBE
  Moderna dnevna soba po narudžbi, klasična dnevna soba po mjeri, rustikalna dnevna soba, masivna dnevna soba.

  Ponuda
  MONTAŽA NAMEŠTAJA
  Montaža namještaja, rastavljanje namještaja, sastavljanje in priključak kuhinje, prevoz namještaja, sastavljanje opreme za trgovine.

  Ponuda
  NAMEŠTAJ PO MERI
  SPAVAĆE SOBE
  Bračni krevet po mjeri, nočni ormarić, namještaj spavaće sobe po mjeri.

  Ponuda
  Radove izvodimo i u regijama: Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Kragujevac , Šumadijski i u okolini izvodimo:

  Kanicova 11a, 34000 Kragujevac
  Ocene stranaka
  9.8/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati TIS-JELOVICA?


  9.8
  odlična ocena preduzeća
  22
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Drvena unutrašnjia vrata, drvena vrata, drveni prozori, drvena stolarija,sobna vrata, ulazna medijapan vrata, unutrašnja medijapan vrata:

  Šumadijski,