Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš TERMOVENT DOO KRALJEVO

broj telefona

Šta vam je potrebno?


TERMOVENT DOO KRALJEVO

TERMOVENT DOO KRALJEVO, KRALJEVO

Centralno grejanje, etažno grejanje, montaža toplotnih pumpi, gasifikacija, gasni kotlovi, sistemi za grejanje, klimatizacija, ventilacija

Kraljevo , Novi Pazar, i po ostatku Srbije

Katica Čolović
predstavnik preduzeća

Moše pijade 22, 36000 Kraljevo
Tel: +381 63 ...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 1999

Preduzeće Termovent DOO iz Kraljeva aktivno je na tržištu još od 1999. godine i od tada do danas se uspešno bavi poslovima postavljanja sistema za grejanje, klimatizaciju, ventilaciju i gasifikaciju. Ukoliko vam je potrebno postavljanje celokupnog sistema za grejanje, postavljanje cevi, radijatora, peći, toplotnih pumpi, podnog i zidnog grejanja, kotlova na čvrsto grejanje, peći na gas, celokupnih sistema sistema za ventilaciju i klimatizaciju, montažom gasnih instalacija, kao i drugi poslovi iz naše oblasti poslovanja, možete nas kontaktirati. Pored ugradnje instalacionih sistema, bavimo se i projektovanjem sistema za grejanje, gas, klimatizaciju i ventilaciju. U svom poslovanju posedujemo decenijsko iskustvo. Stručnost, profesionalnost, kvalitet i tačnost su reči koje najbolje opisuju naš način poslovanja. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Uverite se u kvalitet naših usluga i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Centralno grejanje

Kraljevo , Raški

Gde i šta radimo
CENTRALNO GREJANJE
Montaža podnog grijanja, zidno grijanje, radijatorsko grijanje, grijanje na stropu, montaža plinskog kotla, kotao na pelete, kotao na loživo ulje, povoljno centralno grijanje, poduzeće za grijanje.

Ponuda
ETAŽNO GREJANJE
GASNE INSTALACIJE
KLIMA UREĐAJI, KLIME
Klimatski uređaji, povezivanje klima uređaja, servis klima uređaja, zidne klime, podni klima uređaji, prijenosna klima.

Ponuda
PODNO GREJANJE
SOLARNO GREJANJE
Kolektori za sanitarnu vodu i grijanje, ravni solarni kolektori sa bakrenim apsorberom, cjevni solarni kolektori za grijanje, kompletni solarni sistem za grijanje i sanitarnu vodu.

Ponuda
TOPLOTNE PUMPE
VENTILACIJA
Prezračevanje kuće, rekuperacija zraka, prezračevivanje klimatizacijom, centralno prezračivanje, prezračivanje odvojenih prostora.

Ponuda
ZIDNO GREJANJE
Radove izvodimo i u regijama: Kraljevo , Novi Pazar, Moravički, Rasinski, Raški, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Kraljevo , Raški i u okolini izvodimo:

Moše pijade 22, 36000 Kraljevo
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati TERMOVENT DOO KRALJEVO?


9.2
odlična ocena preduzeća
20
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Centralno grejanje, etažno grejanje, montaža toplotnih pumpi, gasifikacija, gasni kotlovi, sistemi za grejanje, klimatizacija, ventilacija:

Moravički, Rasinski, Raški, Zlatiborski,