Prijava u profil
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Jeremija Čitaković
  predstavnik preduzeća

  Užice, Zlatiborski
  Tel: 0656410...

  Veličina ekipe: 5
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2006

  TERMOSISTEM DOO UŽICE, Užice

  Prodaja i ugradnja za sve vrste centralnog grejanja, klimatizacije i bazena, solarni kolektori,centralni bojleri

  i po ostatku Srbije

  TERMOSISTEM DOO je firma koja uspešno posluje od 2006. godine. Bavimo se projektovanjem i izvođenjem termotehničkih instalacija centralnog grejanja, vodovodnih instalacija i pripreme tople potrošne vode, instalacija tehničkih gasova, unutrašnjih kućnih i industrijskih instalacija na prirodni i TNG gas kao i projektovanje i ugradnja opreme za bazene. Godinama unazad stoji veliki broj uspešno realizovanih poslova u unapred dogovorenim vremenskim rokovima kao i kvalitet izvedenog posla na zavidnom nivou doveo je da zadobijemo poverenje naših klijenata. Uz dugogodišnje iskusto i stalno usavršavanje stekli smo značajne reference u našem poslovanju. Nalazimo se u Užicu, a poslujemo i u široj okolini. Na vama je da se obratite jedinstvenom, efikasnom i pouzdanom timu radnika.

  Ocene stranaka

  1 ocena
  Gde i šta radimo
  Gasne instalacije
  Grejanje
  Podno grejanje - sistemske ploče, montaža zidnog grejanja, skidanje radijatora, grejanje na plafonu, instaliranje plinskog kotla, montaža peći na pelet, ugradnja peći na lož-ulje, izbor toplotne pumpe po povoljnoj ceni, montažer za toplotne pumpe.
  Ponuda
  Podno grejanje
  Postavljanje cevi podnog grejanja, podno zagrevanje preko sistemskih ploča, podno grejanje preko cevi, električno podno grejanje, podno grejanje u spavaćoj sobi, podno grejanje , terasa s podnim grejanjem, podno grejanje za parket.
  Ponuda
  Toplotne pumpe
  Toplinska pumpa za podno i radijatorsko grijanje, toplinska pumpa voda-voda, toplinska pumpa zrak-zrak, toplinske pumpe zrak voda.
  Ponuda

  U blizini mesta Užice, Zlatiborski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati TERMOSISTEM DOO UŽICE?


  10
  odlična ocena preduzeća
  18
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Prodaja i ugradnja za sve vrste centralnog grejanja, klimatizacije i bazena, solarni kolektori,centralni bojleri:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju