Prijava u profil

TERMOPLASTING DOO PROIZVODNJA CEVI, PROFILA I ELEMENATA OD PLASTIČNIH MASA OSEČINA (VAROŠICA), Osečina

Plastične cisterne za vodu, plastični rezervoari za kišnjicu, separatori masti, ulja i naftnih derivata iz vode, kace, plastične septičke jame, cevi,

i po ostatku Srbije
Za područje

  Predrag Stefanović
  predstavnik preduzeća

  Osečina, Kolubarski
  Tel: 0613300...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2005

  Preduzeće TERMOPLASTING iz Osečine je aktivno na tržištu od 2005. godine i od tada uspešno posluje na području izrade proizvoda od plastike. Bavimo se proizvodnjom uređaja za prečišćavanje otpadnih voda, rezervoara za kišnjicu, plastičnih kaca, separatora masti, ulja i naftnih derivata, plastičnih septičkih jama, šahte za vodomere, pontona, cevi za ventilaciju, kanalizaciju i još mnogo toga. Naš stručni tim spreman je da preuzme projekte različitih veličina i izvede ih kvalitetno, pedantno i u okviru dogovorenih rokova. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i isto toliko zadovoljnih klijenata. Poslujemo na teritoriji cele Srbije Za sve ostale informacije nas slobodno kontaktirajte.

  Gde i šta radimo
  Betonska galanterija
  Prečišćavanje otpadnih voda
  Mali komunalni uređaji za prečišćivanje, mali biološki uređaji za prečiščivanje, biljni sistemi za prečiščivanje, protočne biološke septičke jame.
  Ponuda
  Rezervoar za kišnicu
  Nadzemni rezervoar kišnice, rezervoar za kišnicu pod zemljom, pumpe za skupljanje kišnice, sistem za skupljanje kišnice.
  Ponuda

  U blizini mesta Osečina, Kolubarski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati TERMOPLASTING DOO PROIZVODNJA CEVI, PROFILA I ELEMENATA OD PLASTIČNIH MASA OSEČINA (VAROŠICA)?


  9.4
  odlična ocena preduzeća
  17
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Plastične cisterne za vodu, plastični rezervoari za kišnjicu, separatori masti, ulja i naftnih derivata iz vode, kace, plastične septičke jame, cevi,:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju