Prijava u profil

TERMO UNIVERZAL DOO BEOGRAD

TERMO UNIVERZAL DOO BEOGRAD, 26

Postavljanje opreme i kanala za hlađenje, postavljanje instalacija za grejanje, postavljanje vodovodnih sistema, postavljanje kanalizacionih sistema,

Beograd ,

Slobodan Torlak
predstavnik preduzeća

Bulevar kralja aleksandra 446, stan 26, 11050 Beograd
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2006

Preduzeće TERMO UNIVERZAL DOO iz Beograda aktivno je na tržištu od 2006. godine i uspešno se bavi postavljanjem vodovodnih i kanalizacionih instalacija i sanitarne opreme, postavljanjem gasnih instalacija, postavljanjem instalacija za grejanje, ventilaciju, opreme i kanala za hlađenje ili klimatizaciju. Ukoliko vam je potrebno postavljanje ili zamena celokupnog ili dela vodovodnog sistema, popravke, održavanje vodovodnih sistema, adaptacija vodovodnih sisitema u kupatilu i kuhinji, kao i u drugim delovima vašeg stambenog ili poslovnog objekta, možete nas kontaktirati. Poverene poslove obavljamo savesno i profesionalno, u skladu sa predviđenim rokovima. Poštujemo potrebe i zahteve naših klijenata, jer smo stava da je najbolji vid reklame upravo zadovoljan klijent. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na treitoriji grada i šire okoline. Uverite se profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Renoviranje kupatila

Beograd , Beograd

Gde i šta radimo
RENOVIRANJE KUPATILA
GASNE INSTALACIJE
GREJANJE
Montaža podnog grijanja, montaža zidnog grijanja, zamjena radiajtora, montaža stropnog grijanja, montaža plinskog kotla, montaža peči na pelete, peć na ulje, povoljne toplinske pumpe, strojni instalater.

Ponuda
KLIMA UREĐAJI, KLIME
PODNO GREJANJE
VENTILACIJA
VODOINSTALATER
Vodovod za kuću, instalacije za kanalizaciju, vodovodarski radovi, montaža umivalnika, vodovod u sanitarijama, majstor za vodovod.

Ponuda
KUPATILA
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta 26 , Beograd i u okolini izvodimo:

Bulevar kralja aleksandra 446, stan 26, 11050 Beograd
Ocene stranaka
9.4/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati TERMO UNIVERZAL DOO BEOGRAD?


9.4
odlična ocena preduzeća
14
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje opreme i kanala za hlađenje, postavljanje instalacija za grejanje, postavljanje vodovodnih sistema, postavljanje kanalizacionih sistema, :

Grad, Beograd,