Prijava u profil
SZR LISTELA ŽELJKO BOJINOVIĆ PREDUZETNIK SUBOTICA

SZR LISTELA ŽELJKO BOJINOVIĆ PREDUZETNIK SUBOTICA, SUBOTICA

Završni građevinski radovi, fasade, moleraj, štrukature, dekorativne molerske tehnike, gipsani radovi, renoviranje objekta

Bačka Topola, Subotica, i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Željko Bojinović
predstavnik preduzeća

Vatroslava jagića 10, 24000 Subotica
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2002

Firma LISTELA aktivna je na tržištu od 2002. godine i od tada do danas se uspešno bavi završnim radovima u građevinarstvu. Listela izvodi sve vrste završnih radova u građevinarstvu. Keramičarske radove sa i bez materijala na sve vrste podloga. Spuštene i dekorativne plafone od gipsa, kao i gipsane pregrade. Sve vrste molersko farbarskih radova kao i dekorativne efekte Ukoliko želite da vaš dom dobije konačan, lep izgled, naš tim može da se pobrine za to. U zadnje vreme veoma tražene i atraktivne su fontane i bazeni, Uz fontane radimo i razne vrste vodenih zidova. U svom poslovanju smo precizni, tačni i brzi i uvek se trudimo da poverene poslove završimo u predviđenim rokovima. Iza nas se nalazi veći broj uspešno realizovanih projekata, kao i zadovoljnih klijenata. Poslujemo na teritoriji grada Subotice, ali i širom Vojvodine , u zavisnosti od obima posla. Uverite se u kvalitet naših usluga i profesionost našeg poslovanja, kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju. Novo. u sklopu szr Listela izvodimo projektovanje i dizajn enterijera i exterijera kao poslovna jedinica Allegro design studio.


ALLEGRO DESIGN STUDIO kao deo SZR LISTELA radi projekte enterijera i exterijera kao i 3d prikaze

SZR LISTELA ŽELJKO BOJINOVIĆ PREDUZETNIK SUBOTICA
SZR LISTELA ŽELJKO BOJINOVIĆ PREDUZETNIK SUBOTICA objavio/la je referencu za područje Renoviranje stana
19. Jun 2020
SZR LISTELA ŽELJKO BOJINOVIĆ PREDUZETNIK SUBOTICA
SZR LISTELA ŽELJKO BOJINOVIĆ PREDUZETNIK SUBOTICA objavio/la je referencu za područje Renoviranje kuće
19. Jun 2020
Gde i šta radimo
RENOVIRANJE KUĆE
RENOVIRANJE STANA
KAMINI
Kaminski umetci na plin, ugradni kamini na drva, kamin za pelete, bioetanolski kamini, kamini za zagrijavanje zraka, akumulacijsko ložišni kamini, kamin za toplu vodu.

Ponuda
BAZENI
Jacuzzi, ugradbeni bazen, zidani bazeni, bazeni iz stiropornih cigli i PVC folije, plastični bazeni, pokrivači za bazene, bazenske role.

Ponuda
FASADE
Izrada nove fasade, premaz stare fasade emulzijom, uklanjanje žbuke fasade, oblaganje nadstrešnice, sokl na fasadi, izolacija balkona, mineralni završni omet, 20 cm fasade, klasična fasada, povoljni fasaderski radovi, izvođači za fasaderstvo.

Ponuda
GIPSARSKI RADOVI
Suhogradnja, gipsanje, spušteni strop iz gipsa, zidovi iz kanufa, sanacija zida sa knaufom, knauf ploče visoko podkrovlje, kutija nadstrešnice od knaufa.

Ponuda
KREČENJE, MOLER
Krečenje kuća, bojanje stana, farbanje stropa, izbjeljivanje zidova jupol, višebojno bojanje fasade, bojanje krovišta, bojanje vrata lazura.

Ponuda
LEPLJENJE TAPETA
ŠTUKATURE
štukature iz stiropora, fasadni profili iz ekspanzivnog stiropora, ukrasni profil iz stiropora.

Ponuda
ZIDNE OBLOGE
KERAMIČKE PLOČICE
KERAMIKA, KERAMIČAR
LEPLJENJE PLOČICA
PODNE OBLOGE
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Topola, Subotica, Južno-bački, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Subotica , Severno-bački i u okolini izvodimo:

Vatroslava jagića 10, 24000 Subotica
Ocene stranaka
9.5/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati SZR LISTELA ŽELJKO BOJINOVIĆ PREDUZETNIK SUBOTICA?


9.5
odlična ocena preduzeća
18
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Završni građevinski radovi, fasade, moleraj, štrukature, dekorativne molerske tehnike, gipsani radovi, renoviranje objekta:

Južno-bački, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju