Prijava u profil

SZR IVAN IVAN BOLDIŠ PREDUZETNIK, ŠID

SZR IVAN IVAN BOLDIŠ PREDUZETNIK, ŠID, ŠID

Gipsarski, molersko-farbarski i fasaderski radovi

Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova,

Ivan Boldiš
predstavnik preduzeća

Fruškogorska 9, 22240 Šid
Tel: +381 22...

Veličina ekipe: 2
Projekti: manji
Osnivanje: 2005

SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA IVAN BOLDIŠ iz mesta Šid sa uspehom posluje u oblasti molersko-farbarskih, fasaderskih i gipsarskih delatnosti još od 2005.godine na teritoriji Šida i okoline. Naš tim će sve vrste završnih radova obaviti pedantno i po dogovoru. Iskustvo i predanost ovom poslu je naša najvažnija referenca. Sposobni smo da odgovorim osvim Vašim zahtevima i ispunimo sva Vaša očekivanja. Prenesite nam Vašu ideju, a mi ćemo se pobrinuti da je u potpunosti realizujemo kako biste dobili životni prostor koji diše jednom novom lepotom i čistotom. Angažujte profesionalan tim, kontaktirajte nas, pa da se dogovorimo!

Farbanje drveta

Šid, Sremski

Gde i šta radimo
FARBANJE DRVETA
FASADE
Fasada eko sklad, obnova fasade, odstranjivanje završnog sloja postojeće fasade, zatvaranje nadstrešnica, sokl marmolit, izolacije za fasadu, silikonska završna žbuka, fasada 20 cm, fasada ytong kuća, precizna obnova fasade, poduzeća za fasade.

Ponuda
GIPSARSKI RADOVI
Suhogradnja, knauf, spušteni strop strop, gipsokartonski pregradni zidovi, oblaganje zida sa knaufom, oblaganje visokog potkrovlja gips pločama, izolacija nadstrešnice i oblačenje u knauf.

Ponuda
KREČENJE, MOLER
Radove izvodimo i u regijama: Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Šid , Sremski i u okolini izvodimo:

Fruškogorska 9, 22240 Šid
Zašto izabrati SZR IVAN IVAN BOLDIŠ PREDUZETNIK, ŠID?


9.1
odlična ocena preduzeća
15
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Gipsarski, molersko-farbarski i fasaderski radovi:

Sremski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju