Prijava u profil

SZR DRVORAD STOJADINOVIĆ MILE PR POŽEGA

SZR DRVORAD STOJADINOVIĆ MILE PR POŽEGA, POŽEGA

drvena unutrašnjia vrata, drvena vrata, drveni prozori, drvena stolarija,sobna vrata, ulazna medijapan vrata, unutrašnja medijapan vrata

Prijepolje, Sjenica, Užice ,
odzivnost preduzeća

Mile Stojadinović
predstavnik preduzeća

Knjaza miloša 58, 31210 Požega
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2002

SZR DRVORAD iz Požege na našem tržištu preko 15 godina. Bavimo se opremanjem poslovnih i stambenih prostora, proizvodnjom i ugradnjom stolarije vrata i prozora. Naši glavni proizvodi su drvena vrata i prozori. Naša misija je da domovi budu topli, sigurni i ekonomični. Ostvarujući misiju, svakodnevno se trudimo da objasnimo značaj održivog razvoja i energetske efikasnosti. Na ovaj način zajedno možemo da sprečimo nepotrebne gubitke energije i sačuvamo životnu sredinu za buduće generacije. Kod nas zadovoljan kupac uvek je u prvom planu. Gradeći visokokvalitetne proizvode, mi gradimo sa našim klijentima jedan poseban odnos. To je odnos poverenja, zasnovan na kvalitetu usluge. Zato nam se klijenti uvek vraćaju. Vrhunska kombinacija bezvremenskog dizajna i dugovečnosti proizvoda garantuje višedecenijski vek trajanja jer mi pomažemo našim klijentima da kreiraju svoj individualni stil i ostvare svoje životne snove. Nalazimo se u Požegi i poslujemo širom regiona. Za sve dodatne informacije nas slobodno kontaktirajte.


Drvena ulazna vrata

Požega, Zlatiborski

Gde i šta radimo
DRVENA ULAZNA VRATA
DRVENI PROZORI
PROZORI
SOBNA VRATA
ULAZNA VRATA
Radove izvodimo i u regijama: Prijepolje, Sjenica, Užice , Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Požega , Zlatiborski i u okolini izvodimo:

Knjaza miloša 58, 31210 Požega
Ocene stranaka
9.1/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati SZR DRVORAD STOJADINOVIĆ MILE PR POŽEGA?


9.1
odlična ocena preduzeća
18
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Drvena unutrašnjia vrata, drvena vrata, drveni prozori, drvena stolarija,sobna vrata, ulazna medijapan vrata, unutrašnja medijapan vrata:

Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju