Prijava u profil

ŠTEF

ŠTEF, SREMSKA MITROVICA

Krečenje, molerski radovi, fasade

Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, i po ostatku Srbije

Damir Koroši
predstavnik preduzeća

Vase čubrilovića 30, 22000 Sremska mitrovica
Tel: +381 62...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2013

Firma Štef iz Sremske Mitrovice aktivna je na tržištu od 2013. godine i uspešno se bavi molersko-fasaderskim radovima. Ukoliko vam je potrebno krečenje, gletovanje zidova, farbanje, manji regips radovi, postavljanje i uređenje fasada možete nas kontaktirati. U svom poslovanju smo precizni, tačni i pedantni i poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata jer smatramo da je najbolja reklama preporuka zadovoljnog klijenta. Nalazimo se u Sremskoj Mitrovici i poslujemo u Sremu, Beogradu i Novom Sadu. Uverite se u kvalitet naših usluga tako što ćete nas kontaktirati. Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije.


Dekorativni malteri

Sremska Mitrovica, Sremski

Gde i šta radimo
DEKORATIVNI MALTERI
FASADE
Nove fasade, obnova fasade, uklanjanje stiropora na zidu, nadstrešnica, sokl od stirodura, izolacija čela balkona, silikonska završna žbuka, 20 cm fasade, klasična fasada, povoljna izvedba fasade, fasaderstvo.

Ponuda
GIPSARSKI RADOVI
Suha gradnja, knauf, gipsokartonski strop, pregradne stijene iz gipsokartonkih ploča, sanacija zida sa gipsom, zatvaranje visokog potkrovlja kanufom, kutija nadstrešnice od knaufa.

Ponuda
KREČENJE, MOLER
Bojanje cijele kuće, bojanje stana, kitanje i gletanje stropa, bojanje zidova bijelom bojom, jednobojno bojanje fasade, farbanje nadstrešnice, prebojavanje unutarnjih vratiju.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Grad, Beograd, Južno-bački, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Sremska mitrovica , Sremski i u okolini izvodimo:

Vase čubrilovića 30, 22000 Sremska mitrovica
Ocene stranaka
8.5/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati ŠTEF?


8.5
odlična ocena preduzeća
7
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Krečenje, molerski radovi, fasade:

Grad, Beograd, Južno-bački, Sremski,