Prijava u profil

SRĐAN IVANOVIĆ PR POSTAVLJANJE VODOVODNIH KANALIZACIONIH GREJNIH I KLIMATIZACIONIH SISTEMA I BUŠENJE I ODRŽAVANJE BUNARA TERMOTEKA INĐIJA, Inđija

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema

i po ostatku Srbije
Za područje

  Srđan Ivanović
  predstavnik preduzeća

  Inđija, Sremski
  Tel: 0632722...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2014

  Preduzeće Termoteka iz Inđije aktivno je na tržištu od 2014. godine i uspešno se bavi postavljanjem, popravkom i servisom grejnih, vodovodnih, kanalizacionih i klimatizacionih sistema. Ukoliko vam je potrebno postavljanje sistema za centralno grejanje, peći, radijatora, kotlova, cevi, kao i popravka i servis, montaža i servis klima uređaja, postavljanje vodovodnih i kanalizacionioh sistema - mi smo tu za vas. U poslovanju smo brzi, tačni i pedantni, te sve poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata, i zalažemo se za pouzdan i siguran način vršenja poslova. Nalazimo se u Inđiji i poslujemo na teritoriji Srema, Beograda i Južne Bačke. Uverite se u kvalitet naših usluga i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka
  Gde i šta radimo
  Gasne instalacije
  Grejanje
  Kamini
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Klime, povezivanje klime, popravke klima uređaja, klasični klima uređaji, talna klima na tleh, prijenosna klima.
  Ponuda
  Mašinske instalacije
  Podno grejanje
  Montaža podnog grijanja, podno grijanje na izolaciji, podno grijanje sa cijevima, dopolnilmo podno zagrijavanje, podno grijanje u spavaćoj sobi, podno grijanje sanitarija, podno grijanje protiv smrzavanja, podno grijanje za parket.
  Ponuda
  Toplotne pumpe
  Ventilacija
  Vodoinstalater
  Zidno grejanje
  Zidno grijanje, zidno grijanje u suhomontažnim zidovima, zagrijavanje sa vodom u zidovima, zidno zagrijavanje termo trakama.
  Ponuda

  U blizini mesta Inđija, Sremski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati SRĐAN IVANOVIĆ PR POSTAVLJANJE VODOVODNIH KANALIZACIONIH GREJNIH I KLIMATIZACIONIH SISTEMA I BUŠENJE I ODRŽAVANJE BUNARA TERMOTEKA INĐIJA?


  10
  odlična ocena preduzeća
  9
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Sremski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju