Prijava u profil
SOLARIS DOO APATIN

SOLARIS DOO APATIN, APATIN

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema

Apatin, Kula, Sombor, i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Milica Vukosav
predstavnik preduzeća

Stanka opsenice 49 a, 25260 Apatin
Tel: +381 25...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 0

Preduzeće Solaris DOO iz Apatina se usprešno, već duži niz godina bavi poslovima postavljanja vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema. Bavimo se postavljanjem podnog grejanja, plafonskog konvertora i ruske podmornice, te punjenjem sistema destilovanom vodom. Vršimo postavljanje kanala za klimatizaciju i ventilaciju, montažom i puštanjem u rad klima komora, kotlarnica na gas sa gasnim komorama, kotlarnica na struju, i kotlova sa obnovljivim izvorom grejanja. U našoj ponudi imamo i etažne peći različitih proizvođača, kotlova na čvrsto grejanje, kao i opreme za kupatila i vodovod, te ostale opreme za grejne, vodovodne i klimatizacione sisteme. Posedujemo licence za izvođenje gasnih instalacija i opreme za gasno odnosno centalno grejanje, i servisiranje gasnih kotlova. Prema svakom poverenom poslu i klijentu se odnosimo profesionalno, svesni odgovornosti delatnosti koju obavljamo. Poslove uvek završavamo u predviđenom roku, na kvalitetan i precizan način. Nalazimo se u Apatinu i poslujemo na teritoriji Bačke. Kontaktirajte nas, stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja.


PR
Predrag P. dao/la je ocenu za SOLARIS DOO APATIN
14. Jan 2020

Gasni kotao i toplotna pumpa

+ Radovi su završeni u roku, uz minimalna kašnjenja.

KVALITET:
SAVETOVANJE:
CENA:

Gasne instalacije

Apatin, Zapadno-bački

Gde i šta radimo
GASNE INSTALACIJE
GREJANJE
Podno grijanje, ploče zidnog grijanja, skidanje radijatora, montaža stropnog grijanja, instaliranje plinskog kotla, montaža peči na pelete, montaža kotla na loživo ulje, brza montaža kotlovnice, majstor za toplinske pumpe.

Ponuda
KLIMA UREĐAJI, KLIME
VENTILACIJA
VODOINSTALATER
Unutarnji vodovod, fekalna kanalizacija, vodovodni radovi, montaža odvoda, montaža kade, brza obnova vodovoda, vodoinstalater.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Apatin, Kula, Sombor, Južno-bački, Severno-bački, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Apatin , Zapadno-bački i u okolini izvodimo:

Stanka opsenice 49 a, 25260 Apatin
sve ocene
Zašto izabrati SOLARIS DOO APATIN?


10
odlična ocena preduzeća
2020
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema:

Južno-bački, Severno-bački, Zapadno-bački,