Prijava u profil
Za područje

  Slavko Tomić
  predstavnik preduzeća

  Beograd, Beograd
  Tel: 0643507...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2012

  SLAVKO TOMIĆ PR ZANATSKA RADNJA ZA POSTAVLJANJE I ODRŽAVANJE ELEKTRIČNIH INSTALACIJA GST ENERGY BEOGRAD, Beograd

  Projektovanje elektro sistema i sistema za klimatizaciju, postavljanje i održavanje klimatizacionih sistema, postavljanje i održavanje elektro sistema

  i po ostatku Srbije

  Preduzeće GST Energy iz Beograda aktivno je na tržištu od 2012. i uspešno se bavi projektovanjem elektro sistema i klimatizacionih sistema, kao i njihovom implementacijom i održavanjem. Pored navedenog, dajemo stručna i savetodavna mišljenja u navedenim oblastima. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u poslovanju za velikim i ozbiljnim preduzećima, odnosno sposobni smo da realizujemo i projekte velikih obima. Zadovoljstvo naših klijenata nama je na prvom mestu, i zato poverene poslove obavljamo stručno, precizno i u skladu sa postavljenim rokovima. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritoriji cele zemlje, u skladu sa veličinom projekta. Uverite se u kvalitet naših usluga i profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Gde i šta radimo
  Projektovanje mašinskih instalacija
  Projekt strojarskih instalacija, nacrt strojarskih instalacija PZI, nacrt kanalizacija, nacrt vodovoda, nacrt ogrijevanja, nacrt prezračivanja.
  Ponuda
  Projeкtovanje eleкtroinstalacija
  Nacrt električnih instalacija, niskonaponski priključak, inteligentne instalacije, projektiranje solarni paneli, projekt gromobrana, telekomunikacijske instalacije.
  Ponuda
  Električna merenja
  Elektroservis
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Klimatski uređaji, ugradnja klima, servis klime, zidni klima uređaji, klima pod prozorom, mobilna klima.
  Ponuda
  Ventilacija
  Prisilno prezračivanje, rekuperacija za stan, prezračevivanje klimatizacijom, centralno prezračivanje kuće, prezračivanje odvojenih prostora.
  Ponuda

  U blizini mesta Beograd, Beograd i u okolini izvodimo:

  Gde i šta radimo

  Projektovanje elektro sistema i sistema za klimatizaciju, postavljanje i održavanje klimatizacionih sistema, postavljanje i održavanje elektro sistema:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju

  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom: