Prijava u profil

SLAVKO TOMIĆ PR ZANATSKA RADNJA ZA POSTAVLJANJE I ODRŽAVANJE ELEKTRIČNIH INSTALACIJA GST ENERGY BEOGRAD

SLAVKO TOMIĆ PR ZANATSKA RADNJA ZA POSTAVLJANJE I ODRŽAVANJE ELEKTRIČNIH INSTALACIJA GST ENERGY BEOGRAD, BEOGRAD

Projektovanje elektro sistema i sistema za klimatizaciju, postavljanje i održavanje klimatizacionih sistema, postavljanje i održavanje elektro sistema

Beograd , i po ostatku Srbije

Slavko Tomić
predstavnik preduzeća

Dimitrija avramovića 38, 11030 Beograd
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2012

Preduzeće GST Energy iz Beograda aktivno je na tržištu od 2012. i uspešno se bavi projektovanjem elektro sistema i klimatizacionih sistema, kao i njihovom implementacijom i održavanjem. Pored navedenog, dajemo stručna i savetodavna mišljenja u navedenim oblastima. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u poslovanju za velikim i ozbiljnim preduzećima, odnosno sposobni smo da realizujemo i projekte velikih obima. Zadovoljstvo naših klijenata nama je na prvom mestu, i zato poverene poslove obavljamo stručno, precizno i u skladu sa postavljenim rokovima. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritoriji cele zemlje, u skladu sa veličinom projekta. Uverite se u kvalitet naših usluga i profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gde i šta radimo
PROJEKTOVANJE MAŠINSKIH INSTALACIJA
Projekt strojarskih instalacija, nacrt strojarskih instalacija PZI, nacrt kanalizacija, nacrt vodovoda, nacrt ogrijevanja, nacrt prezračivanja.

Ponuda
PROJEКTOVANJE ELEКTROINSTALACIJA
Nacrt električnih instalacija, niskonaponski priključak, inteligentne instalacije, projektiranje solarni paneli, projekt gromobrana, telekomunikacijske instalacije.

Ponuda
ELEKTRIČNA MERENJA
ELEKTROSERVIS
KLIMA UREĐAJI, KLIME
Klimatski uređaji, ugradnja klima, servis klime, zidni klima uređaji, klima pod prozorom, mobilna klima.

Ponuda
VENTILACIJA
Prisilno prezračivanje, rekuperacija za stan, prezračevivanje klimatizacijom, centralno prezračivanje kuće, prezračivanje odvojenih prostora.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Dimitrija avramovića 38, 11030 Beograd
Ocene stranaka
9.1/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati SLAVKO TOMIĆ PR ZANATSKA RADNJA ZA POSTAVLJANJE I ODRŽAVANJE ELEKTRIČNIH INSTALACIJA GST ENERGY BEOGRAD?


9.1
odlična ocena preduzeća
8
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Projektovanje elektro sistema i sistema za klimatizaciju, postavljanje i održavanje klimatizacionih sistema, postavljanje i održavanje elektro sistema:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju