Prijava u profil

SIMONIKS DOO SUBOTICA

SIMONIKS DOO SUBOTICA, SUBOTICA

nameštaj po meri, nameštaj za kuću, kuhinjski nameštaj, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne sobe, nameštaj za spavaće sobe

Bačka Topola, Subotica, i po ostatku Srbije

Simo Nikolić
predstavnik preduzeća

Jovana mikića 124, 24000 Subotica
Tel: +381 60...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2009

Preduzeće SIMONIKS DOO iz Subotice osnovano je još 2009. godine i od tada do danas postavljamo sebi standarde u proizvodnji nameštaja, kao i ciljeve u budućoj proizvodnji od kojih ne odstupamo ni u jednom trenutku. U našoj ponudi se nalazi široki asortiman nameštaja za dnevne, dečije i spavaće sobe, kupatila, radne sobe i kancelarije, biblioteke, kupatilski nameštaj, američki plakari, plakari i ormari po meri, komadni nameštaj, kuhinje po meri kao i još mnogo toga. Ukoliko niste sigurni na koji način želite da uredite svoj dom, naši dizajneri enterijera vam stoje na raspolaganju, te će se zajedno sa vama potruditi da pronađete ono što vam najviše odgovara. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata, te imamo veliki broj različitih materijala, boja i dezena za svačiji ukus, kako bi i naši najzahtevniji klijenti mogli da pronađu nešto za sebe. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Subotici i poslujemo u regionu. Uverite se u naš kvalitet i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Ocene stranaka
10/10
sve ocene

Dečje sobe

Subotica, Severno-bački

Gde i šta radimo
DEČJE SOBE
Namještaj soba za djecu, namještaj u dječjoj sobi, krevet na kat u dječjoj sobi.

Ponuda
DNEVNE SOBE
Minimalistička dnevna soba, klasična dnevna soba, dnevna soba u seoskom stilu, dnevna soba MDF.

Ponuda
NAMEŠTAJ PO MERI
SASTAVLJANJE NAMEŠTAJA, KUHINJE
Sastavljanje namještaja IKEA, rastavljanje namještaja, sastavljanje montažne kuhinje, prevoz namještaja, sastavljanje opreme za trgovine.

Ponuda
SPAVAĆE SOBE
Bračni krevet po mjeri, nočni ormarić, spavača soba po želji.

Ponuda
STOLAR
Stolarske usluge, unutarnja oprema ultrapas, namještaj iz furnira, namještaj po narudžbi, kvalitetna izrada namještaja, stolar.

Ponuda
UGRADNI PLAKARI
Ormari po mjeri, ugradbeni ormari kod kuće, ugradbeni ormar za odjeću, ugradbeni ormar ladice.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Topola, Subotica, Severno-bački, Severno-banatski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Subotica , Severno-bački i u okolini izvodimo:

Jovana mikića 124, 24000 Subotica
Zašto izabrati SIMONIKS DOO SUBOTICA?


10
odlična ocena preduzeća
11
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Nameštaj po meri, nameštaj za kuću, kuhinjski nameštaj, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne sobe, nameštaj za spavaće sobe :

Severno-bački, Severno-banatski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju